Revolta ţiganilor urcaţi cu Ferrari-ul pe trotuar, la nunta clanului Cârpaci: „Şi...

Revolta ţiganilor urcaţi cu Ferrari-ul pe trotuar, la nunta clanului Cârpaci: „Şi Hitler făcea la fel. Şi Ion Antonescu făcea lege. E poliţie politică” VIDEO

36
DISTRIBUIȚI

cojan tigani

Paranghelie mare în centru Timişoarei, astăzi, pentru că e logodnă dintre nepotul lui Cârpaci Gradu, zis Ministru de Finanţe, şi nepoata lui Ionelaş Cârpaci „Gradu”. Prima adunare a Ferrari-urilor închiriate pe strada Mihai Eminescu, la casa ministrului. Muzica lui Guţă se aude live până la hotel Continental. Curg dedicaţiile în timp ce invitaţii sosesc rând pe rând îmbrăcaţi în haine de gală. Muzica bubuie-n boxe şi Poliţia supraveghează zona. Se dă amendă anunţată pentru muzică. Vreo 2.000 lei. O nimica toată. „O bacnotă de 500 de euro, de fapt a doua de la ministru se ştie. Dedicaţie pentru toată Timişoara, pentru tot Lugojul pentru toţi maşinile de valoare. Ultima muzică şmecheră pe sistemul adus de la Beograd”, răcneşte Guţă-n difuzoare.


Distracţia continuă ore la rând, în timp ce paharele cu şampanie se încălzesc la intrarea-n vilă.

Poliţia se retrage discret, numai că apare Dorel Cojan, şeful Poliţei Locale şi începe să dea ordine scurte „toate maşinile parcate pe trecerea de pietoni şi pe spaţiul verde amenzi. Nu scapă una”. Cum se trezesc cu abţibildurile lipite-n parbriz, nuntaşii încep să se revolte. Un bulibaşă îl ia la rost la Cojan ” Şi Hitler făcea la fel. Şi Ion Antonescu făcea lege.  Avem un Dumnezeu adevărat. Şi  pentru o lege iei viaţa unui om? E poliţie politică. Noi am trăit în comunism 40 de ani şi dacă acum am întors înapoi îi mai dai omului o şansă, nu îi iei viaţa. Vrem să fim cetăţeni egali. Să avem drepturi”. „Da, drepturi, respectaţi legea. În Timişoara trebuie să respectaţi legea”. Discuţia se încheie când Cojan avertizează sec „vezi că te iau de nici nu ştii cum. Nu ţipa. Respectaţi legea în Timişoara. Atât”.

Nervos că oamenii lui nu mai fac faţă la dat amenzi, Cojan dă un telefon nervos „unde e Rutiera? Păi am făcut şedinţă şi am discutat că acţionăm în sistem integrat? Care sistem? CĂ nu e o maşină de la voi aici?”. După câteva minute apar şi două maşini de la Poliţia Rutieră. Se scriu amenzi şi nuntaşii pleacă spre bulevardul Mihai Viteazu ca să ia mireasa. „Tot e bine că au plecat fragmentaţi, nu în coloană ca să încurce tot traficul”, comentează un poliţist a cărui voce e acoperită de răcnetul sutelor de cai putere al unui Ferrari negru coborât de pe spaţiul verde. Parnghelia e acum pe bulevardul Mihai Viteazu. Poliţia dirijează circulaţia în zonă.

36 COMENTARII

  1. Cojan-ar trebui sa inveti ca „sedintele si sistemul integrat „,e numai in capul tau sec si al catorva sefuleti din IPJ!NICI UN POLITIST din IPJ nu va vrea in patrulare sau sa lucreze cu prostia locala!
    E drept ca tiganiile de genul acesta trebuiesc sanctionate dar in nici un caz asigurat suport pentru defluirea ciorilor!
    Apropo!Sti cat valoreaza amenzile date pt parcarea pe domeniul public?ZERO BARAT!Da bine in fata prostimii insa in realitate…Nu fac doi bani!Autoritatea prostiei locale e strict pe raza mun Timisoara,o sanctiune aplicata unui individ din alta localitate are valoare de hartie igienica pentru acel individ!

  2. Acum un an nu îmi amintesc sa fi văzut așa ceva pe Eminesciene. Noroc de Politia Locala, alta politie inexistenta !
    Trăiască Bega Group SRL

  3. Bulibașa să lase vrăjelile cu Hiltler și Antonescu și să respecte legea! Și să plătească taxe!

    El nu realizează că comportamentul lor forțează istoria-ntr-o buclă?

  4. BRAVO D-LE COJAN.SE PARE CA IN FATA OAMENILOR LEGII LE CAM PIERE TUPEUL TIGANILOR.INCET, INCET SPER SA SE FACA LUMINA SI IN DOSARELE RETROCEDARILOR VIS A VIS DE MODUL CUM ACESTI NEAVENITI AU PUS MANA PE TOATE IMOBILELE DIN CENTRUL ISTORIC AL TIMISOAREI.

  5. Bravo Politia Locală. Nu mi se pare normal ca romii să facă ceea ce vor si să invoce mereu motivul ca, noi am avea ceva cu ei.Sa respecte legea.Nu pot parca unde vor ei si sa asculte muzica la maxim in plin centru !! Bravo domnule Cojan.Respect!

  6. D-le Cojan, felicitari!
    Poate ca ar trebui facut totodata si un inventar al autoturismelor de lux precum si verificari asupra acestora chiar daca sunt inchirirate. Societatile rent-a-car din Germania nu au cunostinta despre cum sunt folosite si in ce scopuri aceste autoturisme si poate ar fi bine sa fie informate.Si nu in utimul rand ar trebui informat si fiscul german pentru ca acolo tiganii pozeaza cel mult in oameni de afaceri modesti fara a afisa opulenta din Romania.

  7. Bravo domnule Cojan. Procedati tot asa. Puneti toate sectiile de politie sa isi faca datoria si poate cetatenii isi vor recapata incet-incet increderea in autoritati. Legea e lege pentru toti. Multumesc.

    • Bagia lasa-ti si adresa si nr de tel. , să fi sigur că au vazut ca esti tu..:) 🙂 🙂 🙂

  8. Multumim politia locala. Multumim, intradevar sunteti in sprijinul nostru al cetatenilor. Bravo voua

  9. Asta e „descremenare” ! De ce trebue sa scrii rezultatul corect ca sa poti comenta? Inseamna ca nici un amendat de mai sus nu poate comenta ! 😛

  10. Bagia lasa-ti și adresa si nr.de tel.sa fii sigur ca stiu că esti tu!!! 🙂 🙂 🙂 Prea tare…n-ai cum…:) :)Felicitări!!!!
    Oricum felicitări domnului Cojan !!

  11. ” bravo domn Cojan, bravo politia locala ” etc , acum ii ridicati in slavi cand se implica mai mult ca nationala , dar cand se discuta daca sa le deie norma de hrana sau nu , ii injurati si ii faceati boschetari ca nu fac nimic , vai si amar tot prostu poate sa lase comentarii !

  12. Asa , foarte bine , cred aia ca se pot face ORICE , cu banutzii ? Oamenii astia din politie sunt niste profesionisti in ceea ce fac si sa stiti ca nu-I usor . Despre seful politiei locale toata stima .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.