Ripensia devine SPECIALISTA Cupei și mai avansează un tur pe seama Becicherecului....

Ripensia devine SPECIALISTA Cupei și mai avansează un tur pe seama Becicherecului. De ce surpriză au avut parte spectatorii la Arena ”Ciarda Roșie”

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia-Ghiroda-3-1024x576

”Ripi” nu se dezminte în competiția surprizelor. Roș-galbenii sunt pe cale să repete figura prin care impresiona o țară întreagă în urmă cu doi ani. Elevii lui Cosmin Stan au eliminat-o și pe Mama Mia Becicherecu Mic în turul III al Cupei României, scor 3-0, și ar putea da piept cu o divizionară secundă în faza următoare.

După victoria la scor în fața celor de la Școlar Reșița, Ripensia face din nou victime și printre formațiile de eșalon superior. ”Pizzerii”, locul 2 în C4 în sezonul trecut, au avut parte de instrucție în Ciarda Roșie. Scorul a fost deschis devreme după o deviere nefericită a lui Niță în propria poartă la șutul lui Păscăleanu din minutul 6. Peste doar opt minute, la o fază asemănătoare Trifu s-a aflat la capătul unei centrări ideale trimise de Briciu și a făcut 2-0.


Lucrurile nu aveau să se îmbunătățească nici în partea secundă pentru oaspeții de la Becicherecu Mic. Aceștia aveau să mai încaseze un gol în minutul 70 în urma unui penalty acordat pentru henț. Fundașul Călin Toma și-a asumat responsabilitatea și a executat impecabil în plasa laterală pentru 3-0.

Ripensia merge mai departe și ar putea întâlni în turul IV, care se dispută miercuri, 26 august, ora 17:30, una dintre cele zece divizionare B care intră în competiția K.O.

11880704_10153240276383743_1565322642_n-502x335

”Ciarda” modernizată

Cocheta arenă din Calea Buziașului a suferit modificări, ex-Tehnomet beneficiază acum de o tribună mai aproape de cerințele fotbalului actual, aflată încă în curs de finalizare. Spectatorii au avut azi ocazia să o umple pentru duelul de Cupă. De asemenea ripensiștii se mândresc și cu bănci noi pentru rezereve și staff.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Popa, Francescu, Luca, Toma – Păscăleanu, Zaluschi, Briciu – Blănaru, Trifu, Nanu. Au mai intrat: Mediop, Herțanu, Mh. Stancu și An. Popescu. Antrenor: Cosmin Stan.

Mama Mia Becicherecu Mic: Culda – Telescu, Hodorog, Niță, Radu, Ștefănescu, Negruț, Artimon, Luță, Stefanovici, Tăbăcaru. Au mai intrat: Nicoară, Mărginean, Saizu. Antrenor: Sorin Bălu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.