Ripensia se DESCĂTUȘEAZĂ pe final cu CFR Timișoara. Hattrick pentru unul dintre...

Ripensia se DESCĂTUȘEAZĂ pe final cu CFR Timișoara. Hattrick pentru unul dintre noii veniți la roș-galbeni

0
DISTRIBUIȚI

Ripi Dumbravita (4)

Roș-galbenii din Ciarda Roșie au câștigat la scor duelul local cu ”leoparzii” din runda a doua a ”D”-ului timișean. A fost 5-1 pentru FC Ripensia în fața CFR-ului, dar cu cinci minute înainte de final diferența era de un singur gol.

”Ripi” a dominat acasă în maniera deja obișnuită. După ocaziile lui Blănaru și Briciu, pauza de apă consemna același rezultat de la start.


Un alt om din ofensivă al gazdelor a deschis însă scorul în minutul 39, Trifu, care a stabilit și rezultatul primei părți. CFR-ul a dat o replică dârză în partea secundă. În minutul 49 Ripensia a irosit prin Toma șansa de a avea liniște, fundașul ratând un penalty obținut de Nanu. În minutul 70 conturile păreau închise după reușita lui Blănaru cu capul. Contrar cursului, feroviarii au reușit să reducă din diferență în minutul 82 prin Crișan. Cinci minute mai târziu avea să se declanșeze însă ”furia” roș-galbenă. Mai întâi Ungureanu a făcut 3-1, pentru ca Blănaru să mai înscrie de două ori în prelungirile partidei și să stabilească astfel un scor final dur pentru ”vișiniii” care s-au zbătut pe o căldură infernală în sudul orașului.

Ripensia adună șase puncte din șase și trece pe primul loc în Liga a IV-a Timiș la golaveraj. ACS Poli II, primul lider al sezonului, s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Arsenal Flacăra Făget.

Ripensia Timișoara: Ciui – Popa, Francescu, Păscăleanu I., Toma – Zaluschi, Briciu, Mediop – Nanu, Blănaru, Trifu. Au mai intrat: Ungureanu, Herțanu, Berescu și Nechifor. Antrenor: Cosmin Stan.

CFR Timișoara: Vlad – Soare, Brînzan, Hrițcan, Radovanovici, David, Parfeni, Lupancu, Crișan, Vântură, Bob. Au mai intrat: D. Oberșterescu. Antrenor: Daniel Oberșterescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.