Salarii MAI MARI pentru angajaţii CJ Timiș și cei ai instituțiilor din...

Salarii MAI MARI pentru angajaţii CJ Timiș și cei ai instituțiilor din subordine. De când are loc majorarea și câți bani se vor aloca

0
DISTRIBUIȚI

cjt07_resize

Rectificarea bugetului judeţului Timiş aduce veşti bune nu numai la capitolul infrastructură. Ieri şeful instituţiei, Titu Bojin , anunţa că nu mai puţin de 20 de milioane de lei vor fi folosite pentru amenjarea unor drumuri importante din judeţ. Timişul a primit prin rectificare 92 de milioane, din care peste 70 au mers la localități în baza unui algoritm.


Însă, de departe, veştile cele mai bune vin pentru angajaţii CJT şi pentru cei care muncesc la insituţiile din subordinea CJT.

„Pentru toate instituţiile s-a suplimentat fondul de salarii cu posibilitatea de acordare a salariilor până la 30 de decembrie, deci avem asigurate salariile şi avem asigurată o parte din majorarea de 12 %, ceea ce dă posibilitatea majorării salariilor pentru toate insituţiile Consiliului Judeţean Timiş” a declarat Bojin. Momentan CJT dispune de bani pentru majorările salariale până la finele acestui an, însă Bojin speră că suma va fi completată pe viitor din alte rectificări bugetare venite de la guvern.
Acesta a mai completat şi că „s-au suplimentat sumele de bani la nivelul consiliului judeţean pentru cultură cu 500 de mii de lei, urmând ca în luna septembrie în funcţie de ce proiecte se asumă se să majoreze până la 700 de mii. Am alocat 600 de mii pentru culte şi 150 de mii pentru sporturi, nu asociaţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.