Mașini de poliție, mobilizate pentru a păzi PARANGHELIA țigănească din centrul Timișoarei....

Mașini de poliție, mobilizate pentru a păzi PARANGHELIA țigănească din centrul Timișoarei. Care este reacția timișorenilor

1
DISTRIBUIȚI

nunta tigani 1

Tot mai mulți timișoreni sunt revotați de nunțile țigănești care au devenit o obițnuință în perioada de vară, în Timișoara. Un timișorean a surprins desfășurarea de forțe a poliției, care a păzit paranghelia organizată ieri în urbea de pe Bega.


„Ce bodyguarzi? Îi păzește poliția” a scris nemulțumit timișoreanul Florin Haxal la imaginile video postate pe youtube.
Rromii s-au adunat din toată Europa pentru nunțile acestui sezon. au închiriat mașini scumpe și poartă haine pe măsură, toate de la case de modă de renume, iar parangheliile sunt întreținute cu maneliști celebri, precum Adrian Minune, Nicolae Guță sau Florin Salam. La poarta casei, alături de mașinile de lux, stau aliniate șapte autoturisme de poliție, dotate cu echipaje gata să intervină în caz de scandal.

politie tigani

1 COMENTARIU

  1. Multa minte le mai trebuie unora…
    Pai este una din actiunile cu caracter preventiv… Sa vina legislativul sa interziva astfel de manifestari! Nu politia le poate interzice! Legislativul trebuie sa gaseasca modalitate LEGALA SI EFICIENTA sa stopeze mizerii din astea tiganesti. POLITIA SI-A FACUT TREABA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.