Șapte țigani din clanurile Cârpaci și Stancu, duși pentru audieri la Poliție...

Șapte țigani din clanurile Cârpaci și Stancu, duși pentru audieri la Poliție după un scandal izbucnit pe bulevardul C.D.Loga. Vezi care a fost motivul UPDATE 2 Câți au fost reținuți

1
DISTRIBUIȚI

bataie tigani 3

Șapte țigani din clanurile Cârpaci și Stancu au fost duși seara aceasta la Secția 1 Poliție, unde sunt audiați în urma scandalului provocat. Marți seara, țiganii s-au încăierat pe bulevardul C.D. Loga, după ce mașinile a doi membri ai clanurilor s-au tamponat. Este vorba despre un Audi Q7 și un Ford. Cei cu Audi susțin că au fost urmăriți de Ford, și că șoferul acestuia i-a lovit intenționat.

La fața locului au ajuns polițiștii de la secția 1 și apoi mascații din cadrul Poliției Timiș. Zeci de țigani se certau violent la apariția oamenilor legii.


Potrivit Poliției Timiș, în urma audierilor urmează să se stabilească măsurile ce se impun. Din cele constatate până acum nu ar fi vorba decât de o altercație verbală.

bataie tiganiCele două clanuri dispută de ani buni rivalități care deseori degenerează în conflicte.

UPDATE 1 Polițiștii au decis deschiderea unui dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca după audierile din această seară să se stabilească persoanele care vor fi puse sub acuzare.

UPDATE 2 Trei dintre participanții la scandal au fost reținuți azi noapte pentru 24 de ore.

1 COMENTARIU

  1. si asa ne putem da seama ca tiganii miliardari se falesc cu masini care nu sint ale lor, le plimba pina in romania pt a face frauda cu tva-ul nemtesc si „spalate” actele aici le duc inapoi in germania sa le vinda.

    PS: felicitari, sinteti singurul (deocamdata) si oricum primul ziar local care a relatat evenimentul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.