Şeful CJ Timiş l-a copiat pe primarul Nicolae Robu. Vezi cu ce...

Şeful CJ Timiş l-a copiat pe primarul Nicolae Robu. Vezi cu ce şi de ce susţine Bojin că nu se ia după liberal

0
DISTRIBUIȚI

bojin02_resize-640x426

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este într-o continuă campanie electorală. Astfel, pe panourile informative din oraş rulează de luni bune bilanţul realizărilor din cei trei ani de când se află la cârma capitalei Banatului. Însă Robu pare să aibă competiţie mai nou sau măcar să fie o sursă bună de inspiraţie pentru alţi politicieni locali. Asta pentru că nimeni altul decât şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a postat la etajul I al Palatului Administrativ un panou similar cu cele de pe care Robu îşi face publicitate. Despre plasma de pe care rulează filmuleţe cu drumurile din judeţ, Bojin a declarat pentru pentru PRESSALERT.ro că „Da, am instalat un panou, pentru ca să putem viziona nu numai drumurile judeţene.


Aţi văzut că apar nu numai drumurile judeţene pe care le-am făcut în mandatul Bojin, apar şi drumurile judeţene care sunt reabilitate. Vor apărea tot mai multe în perioada următoare pentru că aşa cum aţi văzut ne-am străduit să le ducem până la capăt şi să mai construim încă cinci sau şase proiecte. Deci pentru anul viitor judeţul Timiş va avea tot ce înseamnă proiecte mai puţin cele pe care le preluăm sau le-am preluat acum foarte din scurt sau pe cele pe care le vom prelua de la comune ca să putem să le ajutăm. Panoul pe care l-aţi văzut, aţi văzut că arată şi imaginile turistice ale judeţului, va arăta şi alte imagini pe care le vom pune la dispoziţie în măsura în care reuşim. Panoul va fi pregătit şi într-o sală de şedinţă în format mult mai mare pentru a putea analiza în şedinţele de conducere a consiliului judeţean sau la diverse vizite la care vin miniştri sau diverse situaţii tot ceea înseamnă aceste realizări”.

Întrebat dacă a copait modelul de succes implementat de Nicolae Robu, Bojin a infirmat teroria şi a explicat că „nu sunt realizările lui Bojin sunt şi realizări dinainte de venirea lui Bojin şi nu mă iau de obicei după domnul Robu pentru că nu consider neaparat că este un îndemn foarte pozitiv aşa că o să stau cuminte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.