Sorin Grindeanu, sătul de știrile amuzante cu Timișoara și primarul Robu. Cum...

Sorin Grindeanu, sătul de știrile amuzante cu Timișoara și primarul Robu. Cum sună apelul lasat pentru DECENŢĂ în privința imaginii orașului

4
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis grindeanu (7)

Preşedintele PSD Timiş, ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, a obosit ca Timişoara să fie luată la mişto pe televiziunile naţionale. Pesedistul susţine că, chiar dacă temporar munceşte la Bucureşti, casa lui rămâne capitala Banatului şi că nu i se pare normal ca în privința unui oraş cu potenţial enorm şi cu o istorie interesantă să apară doar ştiri comice sau negative.

„Mă intresează foarte mult ca imaginea oraşului să fie una cu care mă mândresc.


Mă intersează ca despre Timişoara să se vorbească şi altceva decât melodii, de concedii, de băşcălii pe posturile naţionale. Eu, din tot ce am văzut în ultimele săptămâni despre Timişoara, am constatat că se vorbesc doar de două lucruri: nunţile ţigăneşti şi hai să mai vorbim despre aventurile domnului Robu. Că înseamnă concediu, melodii sau alte lucruri. Și nu la modul măgulitor. Vreau să trec dincolo de persoană, îl respect pe domnul primar, dar cred că imaginea pe care ne-o facem la nivel naţional nu e cea corectă. Nu e cea pe care oraşul nostru o merită şi se contribuie din plin de către administraţia locală la o imagine care nu face cinste oraşului”, a spus pesedistul.

Acesta a făcut un apel la decenţă şi la promovarea subictelor importante pentru oraş. „Eu cred că aici trebuie mai multă responsabilitate, nu vorbim de imaginea unei persoane, ci de imaginea oraşului, care e dincolo de mandatul trecător al unuia sau altuia. Mi se pare normal să discutăm de chestiunile serioase ale oraşului, dar văd că în ultima perioadă aspecte precum Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 se trec în plan secund”, a completat Sorin Grindeanu.

4 COMENTARII

  1. D-le ministru Grindeanu, problematica e mai vasta, daca ar fi doar tentatia presei de-a face o stire din abilitatile interpretative reale ale primarului, n-ar fi o problema, eu chiar n-am o problema cu asta (primarii nu trebuie sa fie niste bursuci tacuti), dar presa are o placere morbida si distructiva ptr oras, de-a face stiri din parangheliile tiganesti (practic ridica mingea la fileu acestei comunitati minoritare, care chiar asta isi si doreste vizibilitate, notorietate, afisarea opulenta a bogatiei etc).
    Daca corespondentii locali ai mediei centrale ar putea fi convinsi sa refuze cererile sefilor lor din Bucuresti de-a da stiri spectaculoase cu tigani in Ferrari, ar fi un mare pas inainte. Dar ptr asta trebuie SA-TI PESE, sa simti o jena cumplita privind stirea ta, ajunsa la nivel national, stire din care asa cum bine spuneti Timisoara devine subiect de bascalie, iar prin ricoseu si noi toti locuitorii acesteia.
    Sa nu-si inchipuie nimeni ca prin asemenea stiri loveste in administratia pe care o vrea schimbata, ptr ca efectul stirii e mult mai pervers, intorcindu-se impotriva noastra a tuturor.
    Imaginea orasului e cu siguranta unul dintre subiectele la care Puterea si Opozita trebuie sa-si dea mina, ptr a-si armoniza punctele de vedere intr-o pozitie comuna, in interesul orasului.
    Iar daca corespondentii locali ai mediei centrale ni se vor plinge ca n-au ce face ptr ca asemenea stiri „cere Bucurestiul”, atunci trebuie sa le spunem raspicat sefilor lor din Capitala, ca Timisoara nu e ciuca batailor, si ca n-au voie sa-si bata joc de imaginea unuia dintre stilpii economici importanti ai acestei Tari.

  2. Bucurestiul trebuie sa vadă şi el cum s-a petrecut ţiganizarea Timişoarei. Păcat că vede, dar şefime politică e pe o mână cu ţigănimea. Altfel nu se explică…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.