Succes de zile mari la primul concert Rezident Ex în Lugoj. Ce...

Succes de zile mari la primul concert Rezident Ex în Lugoj. Ce informații despre oraș i-au surprins pe membrii străini ai trupei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-233467721">

rezident6Rezident Ex a susţinut un concert de nota zece sâmbătă seara la Lugoj, în cadrul manifestărilor incluse în ziua oraşului, spectacolul oferit de rockeri fiind unul care a fost gustat de publicul numeros.

Muzicienii care au concertat în Timişoara în luna iunie, în cadrul Music Travel Folk Festival care a avut loc La Căpiţe, muncesc din greu la cel de-al doilea material discografic şi au cântat alături de tobarul Mark Cross, britanicul care a făcut parte din formaţii ca Hellowen, Kingdom Come, Metalium sau Nightfall, a avut colaborări cu Marco Mendoza sau Ian Gillian şi l-a înlocuit vara trecută pe James Kottak la concertul Scorpions din Bahrein. Tobarul formaţiei Rezident Ex a fost foarte surprins să afle că Bela Lugosi este chiar din Lugoj, iar chitaristul Matthias a făcut ochii mari când colegii de trupă i-au povestit că celebrul fotbalist Jupp Posipal, marea legendă de la Hamburgher Sport Verein (HSV) şi campion mondial cu echipa Germaniei, s-a născut la Lugoj.

„Vrem să le mulţumim tuturor pentru seara extrem de plăcută de care am avut parte şi organizatorilor care ne-au chemat la acest eveniment. A fost un concert cât se poate de reuşit şi promitem că vom reveni în scurt timp cu veşti şi cântece noi“, ne-a declarat Christian Podratzky.

Supergrupul format din instrumentişti care au scris istorie în rockul românesc şi rockul internaţional, Rezident Ex, a lansat în 2013 albumul de debut „Alpha”. Muzica şi textele îi aparţin lui Tavi Iepan (cu excepţia piesei „Închis, caz de boală”, al cărei text este scris de Mircea Jebelean), de producţia muzicală s-au ocupat Tavi Iepan şi Adrian Popescu, iar grafica a fost realizată de Christian Podratzky.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.