Surpriză pentru timişorenii care s-au plimbat, astăzi, pe linia 2: au scăpat...

Surpriză pentru timişorenii care s-au plimbat, astăzi, pe linia 2: au scăpat de „saună”, în „Armonia”. De când revin, oficial, pe traseu tramvaiele modernizate

0
DISTRIBUIȚI

tramvaiul armonia linia 2

Timişorenii care s-au plimbat, astăzi, cu tramvaiele de pe linia 2 au avut parte de o surpriză plăcută. Asta pentru că au scăpat de „sauna” obişnuită din granituri, din zilele cu temperaturi caniculare, pentru că reprezentanţii RATT s-au decis să scoată unul din tramvaiele modernizate din depou.

„Cele două tramvaie noi sunt în teste. Vrem să le testăm şi pe celelalte linii, nu doar pe linia 6, să vedem cum se comportă şi tocmai de aceea unul dintre tramvaie a circulat, astăzi, pe linia 2”, ne-au comunicat reprezentanţii RATT.

tramvaiul armonia linia 2

Vă reamintim că cele două garnituri „Armonia” au ieşit pe şine la începutul lunii august, însă timişorenii s-au putut plimba cu ele pe linia 6 doar aproximativ două săptămâni.


Tramvaiele noi au fost, din nou, garate în depoul RATT, pentru că linia 6 a fost suspendată în luna august, din cauza numărului redus de călători. Potrivit reprezentanţilor RATT, cel mai probabil tramvaiele noi vor circula, oficial, de la 1 septembrie tot pe linia 6, când numărul călătorilor va fi mai mare.

Cele două tramvaie modernizate sunt dotate cu aer condiţionat, încălzire în scaune şi camere video, fiind de altfel singurele tramvaie din oraş cu climatizare. Reabilitarea celor două garnituri a costat aproximativ un milion de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.