Tânărul de 29 de ani, bătut cu sălbăticie în Complexul Studenţesc de...

Tânărul de 29 de ani, bătut cu sălbăticie în Complexul Studenţesc de patru indivizi, A MURIT. Ce spun medicii timişoreni

2
DISTRIBUIȚI

suspecti complex 1

Inima tânărului de 29 de ani, care a fost bătut cu sălbăticie de patru indivizi în Complexul Studenţesc din Timişoara, la începutul acestei săptămâni, s-a oprit, astăzi.


„Pacientul a murit în jurul orei 15.00, a făcut stop cardiac”, ne-a declarat medicul de gardă din Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, în care tânărul a fost internat în ultimele zile, fiind într-o stare gravă, în comă profundă.

Dan Ilincariu, asistent principal în cadrul secţiei ATI de la „Judeţean”, ne-a spus că nu s-a adus în discuţie posibilitatea prelevării de organe, asta pentru că pacientul nu a intrat în moarte cerebrală, înainte ca inima acestuia să nu mai bată.

Vă reamintim că tânărul de 29 de ani a fost bătut în noaptea de duminică spre luni pe o alee din Complexul Studenţesc de patru indivizi. Din greşeală, victima l-a atins pe unul dintre agresori cu cotul, iar acesta, împreună cu prietenii săi, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au început să-l lovească pe tânărul de 29 de ani cu pumnii şi picioarele, zdrobindu-i craniul. Cei patru agresori au fost arestaţi luni seara.

2 COMENTARII

  1. alo, domnul Mirescu! de cand ai ajuns mare sef la politia Timis judetul a devenit sat fara caini…nu exista saptamana in care sa nu auzim intamplari ca asta! sunt convins ca nu ai minima onoare sa-ti dai demisia pentru grave deficiente in gestionarea sigurantei publice in judet…de, militeanul…tot militian!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.