Târg online de joburi pentru proaspeții absolvenți. Câte locuri de muncă sunt...

Târg online de joburi pentru proaspeții absolvenți. Câte locuri de muncă sunt disponibile și din ce orașe sunt companiile care le oferă

0
DISTRIBUIȚI

studenti

Târgul virtual hipo.ro pentru absolvenţi, un proiect online de recrutare adresat studenţilor şi masteranzilor care finalizează studiile şi vor să se angajeze în această vară, are loc până pe 17 august 2015.


Ofertele sunt generoase, iar salariile interesante. Companiile care recrutează sunt din Timișoara, București, Cluj, Iași și Brașov. Cei care vizitează pagina dedicată evenimentului pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, programe de internship şi stagii de practică. Conform unui studiu realizat de hipo.ro în 2015, a reieşit că 39% dintre absolvenții promoțiilor anterioare au avut la primul job full-time un salariu net cuprins între 150 – 250 euro.

La ediţia din acest an a Târgului virtual Hipo pentru absolvenţi participă 36 de companii din domenii variate precum: Financiar-bancar, IT&C, Servicii & BPO, FMCG, Construcţii, Logistică, Consultanță, Turism, Farmaceutice, Retail şi Inginerie.

Conform informaților extrase din Raportul Hipo.ro privind Piața forței de Muncă în 2015, 75% dintre companii vor să recruteze între 3-10 interni în cursul acestui an. Peste 70% dintre tinerii care sunt selectaţi pentru un internship/trainee primesc propuneri în vederea ocupării unei poziții permanente în cadrul companiei la finalul programului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.