Terapia în apă face MINUNI pentru micuţii cu dizabilităţi din Timiş. Cum...

Terapia în apă face MINUNI pentru micuţii cu dizabilităţi din Timiş. Cum poţi ajuta 100 de copii să beneficieze de astfel de şedinţe GRATUITE, cu un simplu vot

1
DISTRIBUIȚI

terapie in apa

Timişorenii cu suflet mare, şi nu numai, sunt încurajaţi să acorde un vot pentru sănătatea a o sută de copii cu dizabilităţi din judeţul Timiş care ar putea, astfel, beneficia de şedinţe de terapie în apă gratuite. Asociaţia „Şcoala mamei Junior” anunţă că a reuşit să-şi asigure un loc printre alte 98 de asociaţii din ţară în cursa pentru un grant oferit de o companie bancară din România.

Pentru a primi acest grant de 10.000 de euro, asociaţia are nevoie de voturile comunităţii pentru a câştiga. „Şcoala mamei Junior” a aplicat cu proiectul „Hidroterapia schimbă vieţi”, iar dacă va câştiga banii, are de gând să continue şedinţele de terapie în apă gratuite pentru copiii cu dizabilităţi din judeţul Timiş şi în anul 2016.

Potrivit specialiştilor, hidroterapia este una dintre cele mai consacrate şi eficiente terapii în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare.


În prezent, beneficiază de terapia în apă peste 100 de beneficiari între șase saptămâni și 18 ani în două locații cu piscină, la Timişoara, care sunt asistați de către trei fiziokinetoterapeuți și peste 15 voluntari. De două ori pe an sunt organizate concursuri de înot în care 78 % dintre copii ajung să înoate independent. Astfel, terapia nu întârzie să dea rezultate, din cei 38 de copii cu vârste între 0-7 ani cu dizabilități locomotorii, cinci au deprins mersul independent până acum.

„Anul trecut am reușit la limită să câștigăm cei 7.000 de euro care s-au oferit ca grant și ne-au ajutat foarte mult să ne continuăm activitatea, nemafiind presați financiar pentru o vreme. Anul acesta, concurența este și mai mare și sunt sigură că vom avea nevoie de fiecare vot posibil. Ideal ar fi să avem peste 4.000 de voturi pentru a ne asigura succesul, așa că apelez la toate persoanele care doresc să ne ajute, să urmărească pașii de mai jos și să ne acorde un vot, o șansă să continuăm să ajutăm acești copii minunați”, a declarat Ioana Vârtosu, președintele asociației.

Pentru a vota, se urmează câţiva paşi simpli, care nu durează mai mult de un minut: se creează un cont AICI, se activează contul, se face autentificarea şi se votează proiectul „Hidroterapia schimbă vieţi” până la data de 11 septembrie.

1 COMENTARIU

  1. Multumim de sustinere! Avem nevoie sa castigam acest grant pentru micutii nostri,pe baza voturilor voastre!
    Iata pasii ( dureaza maxim un minut):
    1- iti creezi un cont pe http://raiffeisencomunitati.ro/…/index.php/component/users/… (user, nume, oras, email, parola)
    2- activezi contul din email ( primesti un link)
    3- te loghezi ( userul si parola de la inregstrare)
    4- votezi proiectul „Hidroterapia schimba vieti”
    5- reia pasii si de pe alte adrese de email 6- fii ambasadorul nostru si convinge si alti prieteni sa ne ajute

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.