Terapia cu cai îi ajută pe micuţii cu dizabilităţi să aibă parte...

Terapia cu cai îi ajută pe micuţii cu dizabilităţi să aibă parte de o viaţă mai bună. Cum îi poţi sprijini să beneficieze de şedinţe gratuite, în Timiş

0
DISTRIBUIȚI

terapia cu cai

O asociaţie din judeţul Timiş face minuni pentru copiii cu dizabilităţi, şi nu numai. Totul prin intermediul terapiei cu ajutorul cailor, în cadrul singurului centru de hipoterapie din vestul ţării, deschis la Ianova. Asociaţia HorsEmotion a reuşit să ajute peste 100 de copii să aibă parte de o viaţă mai bună, după ce au beneficiat de şedinţe de terapie cu ajutorul cailor.

Pentru a putea face fapte bune şi pentru alţi micuţi, reprezentanţii asociaţiei le cer sprijinul oamenilor, pe care-i roagă să dea un vot proiectului “În pas de cal spre o viaţă mai bună” şi astfel ar putea primi o finanţare de 10.000 de euro din partea unei companii bancare.


Dacă va obţine finanţare, Asociaţia HorsEmotion şi-a propus să ofere şedinţe gratuite pentru micuţii cu dizabilităţi din leagănul de copii din Timişoara.

“Un copil are nevoie de doi părinţi pentru a creşte şi a se dezvolta armonios. Este tragic când un copil suferă de o boală invalidantă, dar este şi mai tragic când nici nu se bucură de dragostea, atenţia şi grija părinţilor. Copiii cu dizabilitati din leagănul de copii din Timişoara sunt îngrijiţi în mod exemplar şi le este asigurat strictul necesar. Intenţia noastră însă le va îmbunătăţi viaţa semnificativ, fiind demonstrat că hipoterapia este o terapie globală cu efecte la nivel fizic, psihic şi mai ales emoţional. Te rog susţine-i şi tu cu un vot pentru ca împreună să putem să le oferim ceea ce părinţii lor nu au putut”, spune Erika Weisz, fondatorul Asociaţiei HorsEmotion.

Mai multe informaţii despre cum puteţi vota acest proiect sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.