Timișoara Saracens pregătește noi tineri pentru meciul cu CSM din Cupa Regelui....

Timișoara Saracens pregătește noi tineri pentru meciul cu CSM din Cupa Regelui. Cu ce realizare unică se laudă bănățenii

0
DISTRIBUIȚI

saracens dinamo (15)

Formația de rugby fanion a Banatului se pregătește pentru ultimul meci din grupele Cupei Regelui. Calificată deja în semifinalele competiției, unde o va întâlni pe ”U” Cluj, Timișoara Saracens RCM plănuiește să le ofere juniorilor șanse în duelul de pe terenul lui CSM Olimpia București

Pe locul 1 fără emoții în grupa A a noii competiții, ”sarazinii” înfruntă sâmbătă CSM-ul, o echipă cu probleme în ultimul timp. ”E încă un meci important pentru noi, ne-am calificat deja în semifinale, vrem să folosim acest meci ca o pregătire bună, să fim siguri că vom fi pregătiți pentru faza următoare cu o performanță bună. Sunt necunoscute legate de CSM, am auzit multe zvonuri, unii jucători au plecat, nu știm la ce să ne așteptăm. Dar noi vrem să dăm totul, vom avea motivație. Mai ales că nu am fost la 100% cu Dinamo”, a declarat Grainger Heikell.

Tehnicianul neozeelandez al timișorenilor vrea să ofere noi oportunități tinerilor de a debuta la seniori.


Dacă Alex Iștoc a plecat la Saracens într-un ”camp” după primul meci la RCM, Iftimiciuc și Robotă își așteaptă șansa cu CSM Olimpia, cei doi s-au pregătit cu echipa de meci. De asemenea încă un junior era în vederi pentru jocul de la București, dar a intrat pe lista accidentaților săptămâna aceasta. ”Avem câțiva jucători tineri la pregătire, vor fi câțiva juniori care vor avea oportunitatea să joace, depinde și de cum evoluează jocul. Există talent, potențial, trebuie să avem răbdare și să avem grijă la dezvoltarea lor. Sunt mulțumit de cum se pregătesc”, a mai spus Heikell. ”Ne aflăm înaintea meciului cu CSM, știm că o să fie destul de greu. Dar mergem la București să demonstrăm că suntem o echipă mare. Atmosfera e bună, avem lotul disponibil, excepție cei care sunt la națională”, a precizat căpitanul Vasile Rus.

Pe 29 august Timișoara Saracens o va întâlni în manșă unică pe ”U” Cluj, locul 2 în Grupa B, în semifinalele competiției. ”Pentru data de 29 suntem în discuții cu cei de la Cluj, încercăm să organizăm meciul pe teren propriu. Cu acordul celor două echipe meciul se poate juca pe terenul unei dintre cele două participante”, a explicat Dușan Filipaș, vicepreședintele clubului. Partida CSM București – Timișoara Saracens se dispută sâmbătă, de la ora 11 (netelevizat).

10 din 10 pentru CM 2015

În lotul României de 31 de jucători pentru acomodarea cu Anglia au fost convocați toți timișorenii prezenți inițial și în lotul lărgit de 36. ”România a anunțat lotul de 31 de jucători rămași, între aceștia toți cei zece de la Timișoara au rămas în echipă. E o bucurie și o provocare, așa cum spunea Grainger”, a conchis Dușan Filipaș. Astfel, Calafeteanu, Rădoi și compania vor înfrunta mâine echipa Yorkshire Carnegie pe stadionul din Leeds.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.