Timișoara Saracens se impune într-un duel PALPITANT, ”de palmares”, cu CSM Olimpia....

Timișoara Saracens se impune într-un duel PALPITANT, ”de palmares”, cu CSM Olimpia. Cum arată tabloul semifinalelor din Cupa Regelui

0
DISTRIBUIȚI

11902398_1107846189243133_3471818102379245060_n

Rugbiștii bănățeni au câștigat și ultimul joc din Grupa A a Cupei Regelui.


Cu un prim 15 mult modificat de convocările la națională, Timișoara Saracens RCM UVT a obținut un succes strâns, scor 16-12, pe terenul lui CSM Olimpia București.

Cu o echipă formată din jucători tineri care nu sperau la titularizare în urmă cu câteva luni, timișorenii au început jocul cu un eseu care s-a dovedit decisiv. Shennan a culcat balonul în suprafața de țintă după un minut de joc. Gabi Conache a transformat. Replica bucureștenilor a fost destul de puternică. La pauză scorul avea să fie 7-6 pentru Saracens RCM în urma penalităților transformate de Statulescu. La reluare gazdele au trecut chiar în avantaj printr-un drop goal. Suspansul a continuat după ce același Conache și-a readus echipa în avantaj. El a transformat următoarele două lovituri de pedeapsă. La 13-9 pentru oaspeți CSM-ul a punctat din nou prin penalitate. Pe final însă Conache de la Saracens a avut ultimul cuvânt și a stabilit scorul final la 16-12. Diferența s-a menținut pâna la ultimul fluier în ciuda faptului că bănățenii au jucat și fără doi oameni câteva minute.

Regii Grupei A timișorenii vor întâlni ”U” Cluj pe 29 august în semifinalele competiției. CSM Olimpia va juca CSM Baia Mare pentru celălalt loc în marea finală.

Foto: Facebook / Timisoara Saracens Rugby Club

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.