Tinerii din Timişoara care sunt în căutarea unui loc de muncă, invitaţi...

Tinerii din Timişoara care sunt în căutarea unui loc de muncă, invitaţi să asculte poveşti de succes. Ce proiect inedit se desfăşoară şi cum sunt ajutaţi să se angajeze

0
DISTRIBUIȚI

locuri de munca

Tinerii timişoreni în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să se pregătească pentru viitorul profesional sunt aşteptaţi să se înscrie la un training inedit. Cursul de pregătire a tinerilor “Cucereşte piaţa muncii” are loc în perioada 24 – 30 august, la Casa Tineretului şi este organizat de Asociaţia “Noi Re-Creăm”.

Potrivit organizatorilor, în cadrul acestui proiect, 50 de tineri din România, Spania, Italia, Slovacia şi Croaţia vor veni la Timişoara pentru a-şi dezvolta abilităţi şi competenţe şi pentru a asculta poveşti de succes din domeniul management-ului şi antreprenoriatului.

“Tinerii vor învăța cum să redacteze un curriculum vitae competitiv, cum să se prezinte la un interviu, cum să accesze locuri de muncă în Uniunea Europeană, cum să dezvolte un plan de afaceri și vor dobândi multe alte cunoștinte și competențe utile în dezvoltarea profesională.


Proiectul este finanțat prin programul european Erasmus Plus”, transmit organizatorii.

Cei interesați să se înscrie la acest training sunt rugați să scrie un mesaj pe pagina de Facebook a Asociației Noi Re-Creăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.