Titu Bojin, despre retragerea lui Ilie Sârbu din PSD. Ce spune despe...

Titu Bojin, despre retragerea lui Ilie Sârbu din PSD. Ce spune despe plecarea sa din partid

0
DISTRIBUIȚI

ponta, bojin, sarbu

Ilie Sârbu, senator de Timiş şi socrul premierului Victor Ponta, a anunţat că se retrage complet din politică, astfel că va demisiona atât din PSD, cât şi din Senat. Totul în pregătirea votului din Parlament prin care ar urma să preia funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, care va avea loc peste două săptămâni.

Titu Bojin, fost şef al PSD Timiş şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, şi-a exprimat, astăzi, punctul de vedere cu privire la retragerea lui Ilie Sârbu din viaţa politică.


“Eu cred că plecarea lui Ilie Sârbu este o pierdere pentru partid. Ilie Sârbu a fost şi rămâne prietenul meu. Sunt convins că dacă va merge în oricare dintre funcţii, chiar şi la Curtea de Conturi sau în altă parte, va putea să-şi facă datoria în mod corect şi nu am niciun fel de dubii în sensul ăsta”, a declarat Titu Bojin.

Întrebat dacă are de gând să plece şi el din PSD, Titu Bojin a ţinut să precizeze că nu a primit nicio invitaţie şi că “sunt pesedist cu acte în regulă şi că va fi destul de complicat, din punctul meu de vedere, ca să mă convingă cineva ca să mai plec la un alt partid. Sunt vechi în partidul ăsta, mai vechi decât partidul, ca să spun aşa”, a glumit Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.