Titu Bojin, lângă Dan Alexa la prezentarea unuia dintre noii sponsori ai...

Titu Bojin, lângă Dan Alexa la prezentarea unuia dintre noii sponsori ai lui ACS Poli. Cum speră șeful CJT să se deblocheze banii către echipă FOTO

2
DISTRIBUIȚI

cotnari (1)

ACS Poli și-a prezentat azi unul dintre sponsorii prezenți deja pe tricourile de joc, o importantă casă de vinuri din țară. Oaspete surpriză la eveniment a fost șeful CJ Timiș, Titu Bojin. Acesta a stat umăr la umăr cu Dan Alexa, omul pe care l-a criticat încă de la începutul carierei de antrenor la Timișoara, cât și recent, după startul nefericit din noul sezon de Liga I.

Titu Bojin, președintele CJ Timiș, și-a început discursul cu bezele la prezentarea noului sponsor al formației timișorene. A spus că-i iubește pe toți cei prezenți, inclusiv pe Dan Alexa. Acesta a subliniat că partenerii de genul celui venit acum la ACS Poli sunt bineveniți mai ales că autoritățile încearcă să rezolve problema banilor. Curtea de Conturi a blocat deocamdată plățile către club și se caută forma legală ideală. ”Sper ca această problemă cu Curtea de Conturi să fie rezolvată prin contestația de săptămâna viitoare. E o problemă și a CJT și a CLT. Sunt probleme juridice care trebuie să se rezolve. Mulțumim încă o dată firmei Cotnari… Și sperăm ca anul viitor să prindă curaj și să vină cu o sumă și mai importantă ca sponorizare”, a declarat Titu Bojin.

”Poate să stea până la pensie”, dar

Șeful CJ Timiș nu a fost principalul fan al instalării lui Dan Alexa la ACS Poli și a ieșit la atac cu fiecare ocazie, acum însă a ținut să-i expedieze vorbe mieroase ”Chirurgului”. ”Nu îi e ușor, are sarcină importantă în runda următoare.


Împreună, cu sprijinul tuturor putem lua puncte la Viitorul. Eu îi spun lui Dan că poate să stea până la pensie antrenor, sigur, va trebui să găsim soluția… Faptul că n-am avut noroc, că a greșit arbitrul… jucătorii, trebuie să depășim momentul, ca să putem pune puncte în clasament. Sper să se întâmple acest lucru, să mergem înainte. Îl încurajez pe Dan, să facem efortul acesta, el poate fi făcut de voi, numai de voi, numai prin voi”, a continuat apoteotic șeful CJ Timiș.

Dan Alexa a mulțumit la rândul său noului sponsor, gândurile sale sunt îndreptate evident spre următorul meci de peste trei zile, unul care poate fi decisiv în soarta sa ca ”principal” la ACS Poli. ”Mulțumim celor de la Cotnari că sunt alături de noi. Avem nevoie de sprijinul lor, clar. Referitor la următorul meci, de la Ovidiu, vrem să ne întoarcem cu puncte, am încredere în echipa noastră”, a spus Alexa.

cotnari (7)

Bărbuț, degustător

Noul sponsor al lui ACS Poli, nume cunoscut în industria vinului, a avut prezentări speciale pentru cei prezenți. Dintre jucători, Cristi Bărbuț a fost ales ”victimă” pentru a degusta un vin roze. Tânărul timișorean a repetat că nu e băutor de alcool, dar a acceptat degustarea spre deliciul presei.

Unul dintre jucătorii care vor rata următorul meci, Cristian Scutaru, a vorbit despre experiența sa cu vinurile. El îl preferă pe cel alb. ”Sperăm să fim la fel ca înainte, cu puțină răbdare se poate, avem jucători valoroși. Așteptăm să vină oricine lângă noi, e un avantaj. Sperăm să fim la fel de bătăioși ca Moroșanu dacă avem același sponsor. El își dă viața în ring am văzut”, a conchis ”Scuti”. Fundașul e accidentat în continuare, dar speră să-și revină până la următorul meci de pe teren propriu, cu Chiajna.

2 COMENTARII

  1. Circ . Asta-i mersul, degusta cei care nu se pricep ,joaca cei care nu se pricep, antreneaza cei care nu se pricep si cel mai grav conduc cei care nu au nicio treaba.

  2. Felicitari celor de la Cotnari si multumim ca au ales Timisoara. Afaceristii din Timisoara mai asteapta,pana sa vina langa Poli, cu bani,dar sigur vor carduri pe gratis la VIP.Da bine la imagine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.