Titu Bojin, pe cai mari după alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea...

Titu Bojin, pe cai mari după alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD. De ce atenţii se bucură la CJT

1
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis bojin (5)

Instalarea lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar al PSD ar pute aduce un suflu nou pentru unii membrii ai organizaţiei social-democrate din Timiş. În urmă cu mai multe luni, PSD Timiş primea o lovitură dură după ce Titu Bojin, şeful Consiliului Judeţean Timiş şi la acea dată preşedinte al organizaţiei judeţene a PSDm ajungea să fie anchetat în cadrul unui dosar de corupţie. În scurt timp, Bojin demisiona din fruntea PSD şi frâiele partidului erau preluate de preşedintele PSD Timişoara, ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grideanu, care recent a fost ales oficial preşedinte al PSD Timiş.


Deşi i s-a cerut de mai multe ori de către adversarii politici, Titu Bojin a refuzat să facă un pas în spate din fruntea CJT, spunând că nu va renunţa la funcţia pentru care a fost ales în 2012.

Cu toate acestea, după plecarea din fruntea PSD Timiş Bojin pare să fi intrat într-un con de umbră, iar faptul că este anchetat într-un caz de corupţie pare să îl fi costat scump, cel puţin la capitolul imagine. Alegerea lui Dragnea la conducerea PSD însă aduce veşti bune pentru Bojin. Mai nou la uşa biroului acestuia de la CJT bat din ce în ce mai mulţi foşti prieteni care l-au uitat după ce a fost înlocuit cu Gridneanu. Acesta de altfel a confirmat pentru PRESSALERT.ro că „este adevărat că mă caută destul de multă lume, acum după ce Dragnea a fost ales şef la PSD. Este vorba despre colegi de partid sau simpli amici care o vreme au avut reţineri în a mai interacţiona cu mine. Mă bucur să văd că au revenit la sentimente mai bune”. Un lucru este cert. Deşi nu candidează pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD Timiş, Bojin nu exclude o posibilă candidatură în anul 2015 pentru un nou mandat de şef al CJT.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.