„TM2021, cultura prin ochii timişorenilor”, campania care te invită să „vorbeşti” în...

„TM2021, cultura prin ochii timişorenilor”, campania care te invită să „vorbeşti” în imagini. Cum poţi ajuta Timişoara în lupta pentru titlul de „Capitală Culturală Europeană”

1
DISTRIBUIȚI

tm2021

Iubești Timișoara și crezi că este un oraș frumos care merită să câștige titlul de „Capitală Culturală Europeană” în anul 2021? Imagini cu arhitectura clădirilor, evenimente culturale, artă stradală, evenimente sportive, piețe sau oameni sunt doar câteva din elementele care au fost fotografiate și postate pe Instagram, în cadrul campaniei „TM2021, cultura prin ochii timişorenilor”
de cei care iubesc orașul.

Campania desfășurată de Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 a început în 2 iunie.


„De atunci, povestea Timișoarei se spune în imagini. #TM2021 numără până acum aproximativ 600 de fotografii care au surprins bucăți din cultura timișoreană. Astfel, peste 50 de utilizatori frecvenți au arătat, în fiecare zi, lucruri care definesc cultura în ochii lor. În imagini se regăsesc clădirile istorice, centrul orașului, parcuri, terase, piețe, evenimente sportive și, nu în ultimul rând, festivaluri, concerte și alte activități culturale”, transmite asociaţia.

Mai mult, campania se apropie de final. Toţi cei care doresc ca imaginile lor să facă parte
expoziția „TM2021, cultura prin ochii timişorenilor”, mai pot posta imagini cu locurile sau oamenii care reprezintă Timişoara. Competiţia va fi una fierbinte pentru că doar cele mai bune 25 de fotografii vor fi selecţionate şi vor face parte din expoziţia menţionată mai sus.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.