Toată Poliţia Lugoj şi mascaţii, mobilizate la un botez țigănesc. Cum a...

Toată Poliţia Lugoj şi mascaţii, mobilizate la un botez țigănesc. Cum a intervenit poliția pentru a le elibera parcarea bolizilor de lux VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

politia-lugoj-mobilizare-generala-botez-romi-foto-cetateanul-6

Parangheliile romilor din Lugoj se ţin lanţ în această perioadă, însă din cauza numărului mare de poliţişti care le supraveghează, ajutaţi constant de lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Timiş se pare că aceştia au renunţat la claxoane, la încălcarea legilor şi la deranjarea circulaţiei, scrie cetateanul.ro. Mai mult, odată ajunşi la biserica unde are loc nunta sau botezul, romii parchează regulamentar şi, culmea, trec strada pe la trecerile de pietoni în frunte cu bulibaşa.

Înainte de ajungerea coloanei de petrecăreţi, care s-au supus indicaţiilor poliţiştilor, parcarea din faţa bisericii a fost golită de oamenii legii.


Întrebaţi despre cum au loc aceste goliri subite de parcări, poliţiştii dau din umeri. „Agenții noștri sunt în perimetru pentru a asigura un climat de ordine publică, nu au nici o legătură cu parcările”, spune Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș, pentru cetateanul.ro.

Chiar dacă poliţiştii spun că romii s-au mai civilizat şi nu mai creează probleme ca în alţi ani, lugojenii îi acuză pe agenţi şi pe şefii acestora că le fac pe plac petrecăreţilor. Mai mulţi lugojeni s-au plâns jurnaliştilor că, fiind scoşi din parcarea din faţa bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, poliţiştii le-au spus şoferilor că nu pot parca acolo din cauză că „urmează să aibă loc lucrări de reparaţie a carosabilului”, fapt ce nu s-a întâmplat în realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.