Trupa timişoreană Phaser face valuri. Cum sună noul single al formaţiei VIDEO

Trupa timişoreană Phaser face valuri. Cum sună noul single al formaţiei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

phaserFormaţia timişoreană Phaser a lansat o nouă melodie, „Valuri”, piesa muzicienilor fiind compusă de membrii trupei alături de George Hora. Pe parcursul acestui an, trupa a lansat single-ul „Mi-e dor de tine”, iar recent solista formaţiei a colaborat pentru o piesă alături de membrii trupei Desant.

„M-am bucurat foarte tare atunci când băieţii m-au contactat pentru această colaborare, în primul rând că ne ştim demult şi în al doilea rând pentru că am luat-o ca pe o provocare, fiind ceva în afara zonei mele de confort ca şi stil muzical”, a spus Carina.

Înfiinţată în 2007 la Reşiţa, trupa Phaser a participat la concursul naţional Eurovision cu piesa Pour toi et moi şi a susţinut o serie de concerte în zona de vest a ţării şi nu numai.


Primul videoclip din cariera formaţiei timişorene Phaser s-a lansat acum doi ani. În filmările videoclipului „Pour toi et moi” au fost implicate peste 30 de persoane, printre care s-au numărat şi câţiva artişti timişoreni ca George Hora, Kamelia, Anastasia Sandu sau Vali Florea. Un alt videoclip a fost realizat la piesa „Fapte, nu vorbe“. Formaţia Phaser este alcătuită din Carina (voce), Radu (bass), Sebi (chitară), Lucian (clape) şi Arnold (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.