Un copil de doar un an, internat în stare gravă la spitalul...

Un copil de doar un an, internat în stare gravă la spitalul de copii din Timișoara, după ce s-a înecat cu pâine și a fost bătut pe spate până a învinețit. Ce riscă părinții

0
DISTRIBUIȚI

 

copil_spital-1024x680-640x4251

Un copilaș de un an și trei luni a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a înecat cu o bucată de pâine.

Oamenii legii au anunțat că au început o anchetă după ce au fost sesizați de către medici, scrie resita.ro. ”Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că la secția UPU din Spitalul Oravița s-a prezentat o persoană de sex masculin împreună cu un copil în vârstă de 15 luni care prezintă leziuni la nivelul corpului și urme de violență.


Din declarația verbală a bărbatului (care este concubinul mamei copilului), reiese că minorului i s-au acordat îngrijiri medicale de către acesta și mamă, pentru că se înecase cu o bucată de paine”, a anunțat IPJ Caraș-Severin. Pentru că starea copilului era foarte gravă, medicii de la Oravița au hotărât transferul de urgență la Reșița și mai apoi la Timișoara. Copilului i-a fost pus diagnosticul de stare de hipotermie, insuficiență respiratorie acută, suspiciune hemoragie internă. Reprezentanții de la Protecția Copilului Caraș-Severin și polițiștii au început o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurările în care s-au produs leziunile de pe corpul minorului, respectiv pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, conform aceleiași surse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.