Un șofer a intrat în plin în punctul de trecere a frontierei...

Un șofer a intrat în plin în punctul de trecere a frontierei de pe autostradă și a DISTRUS tonetele polițiștilor. Care este motivul incredibil FOTO

1
DISTRIBUIȚI

6frontiera-6-600x337

Un şofer a intrat cu maşina în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac de pe autostradă. Trei poliţişti de frontieră de la Vama Nădlac şi-au văzut moartea cu ochii, după ce un şofer, care a adormit la volan, a intrat cu maşina în toneta în care agenţii îşi desfăşurau activitatea, scrie aradon.ro. Unul dintre ei a ieşit din stand cu doar câteva secunde înainte de impact, iar colegii săi care controlau documentele maşinilor de pe pista din vecinătate au fost loviţi uşor de bucăţile tonetei şi de piesele autoturismului care s-au dezintegrat.


Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, la ora 4 şi jumătate.

66-frontiera-600x337

Şoferul vinovat se deplasa spre Ungaria, când, înainte să iasă din România, chiar în zona noului punct de trecere a frontierei de pe Autostrada A1, ar fi adormit la volan.
Prima dată maşina a lovit un gard din sârmă, de-a lungul, după care vehiculul de lux a dat peste câteva indicatoare rutiere şi peste câţiva mini-stâlpi protectori, apoi s-a oprit într-o tonetă de control a poliţiştilor de frontiera români. De asemenea, toneta maghiarilor a fost şi ea distrusă, iar un autoturism aflat pe pista de control a fost uşor avariat.

Foto: Cristi Cotuna

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.