Un șofer în vârstă de 19 ani a murit și alte trei...

Un șofer în vârstă de 19 ani a murit și alte trei persoane au fost rănite după ce s-au răsturnat cu mașina. Care a fost cauza accidentului

0
DISTRIBUIȚI

 

accident-oravita-expressdebanat

Weekend-ul s-a încheiat cu o tragedie pentru o familie bănățeană.


Un tânăr în vârstă de doar 19 ani a murit după ce mașina pe care o conducea a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat, alți trei pasageri fiind răniți.

Nefericitul incident s-a petrecut în Caraș-Severin, pe DN 57, între Oravița și Răcășdia, pe un sector de drum cu curbe periculoase. Conform reprezentanților IPJ, șoferul „nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, moment în care a observat un vehicul cu tracţiune animală care se deplasa în apropiere de axa drumului şi, datorită experienţei reduse în conducere, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit de malul de pământ din partea stângă și s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului şi rănirea uşoară a altor trei persoane, pasageri în autovehicul, care au fost transportaţi la Spitalul orăşenesc Oraviţa şi Spitalul Judeţean de urgenţă Reşiţa pentru îngrijiri medicale”.

Sursa foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.