Vară fierbinte pentru maestrul lejer al Timişoarei, K-lu. Vezi care e mesajul...

Vară fierbinte pentru maestrul lejer al Timişoarei, K-lu. Vezi care e mesajul lui pentru festivalul Plai VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

klu2Binecunoscutul DJ şi producător muzical timişorean K-lu a avut parte de o vară cât se poate de fierbinte, fiind invitat să susţină o serie de seturi în întreaga ţară. Una din apriţiile sale de succes a avut loc duminică 23 august în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalului GreenSounds din Bucureşti, manifestare la care au mai fost invitaţi printre alţii Asian Dub Foundation, Guano Apes, Fun Lovin’ Criminals, Dubioza Kolektiv, Subcarpați & Orchestra, Niște Băieți, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy, Danaga, Toulouse Lautrec, De Phazz, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Narcotango sau Kathrin DeBoer. „Mulţumesc Bucharest GreenSounds Festival şi oamenilor care au făcut atmosfera acolo la scenă. Big Up !“, a declarat artistul, pe numele său adevărat Alin Constantin.

În cursul acestei veri, timişoreanul a lansat un nou videoclip alături de Nwanda („De ce eu?“), piesă care a fost nominalizată de către site-ul vice.com în topul „celor mai bune melodii româneşti ale lunii iulie 2015“.


Recent, K-lu a revenit în faţa fanilor cu o nouă melodie care foloseşte o serie de sample-uri hazlii decupate din filme româneşti celebre. Piesa numită Pac, pac, conţine scene si replici din filmele „Cu mîinile curate“ (1972), „Un comisar acuză“ (1973), „Ultimul cartuş“ (1974), „Revanşa“ (1978) şi „Duelul“ (1981). K-lu este apreciat în mod special pentru promovarea valorilor cinematografice şi deseori include în piesele sale sample-uri din filme românești celebre. Înzestrat cu un stil unic al tehnicilor de turntablism, el a lansat primul album “Chestii, socoteli” în anul 2013. În luna martie a acestui an K-lu a lansat primele piese în limba engleză – “It’s about Time” și “Like This” pe compilația cu numărul #7 a casei de discuri Fused Funk din Marea Britanie. Artistul timişorean va susţine un recital în cadrul ediţiei cu numărul zece a festivalului Plai, care va avea loc în perioada 11 – 13 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean. „PLAI este acea rază de soare de care oamenii au nevoie. Aștept cu mare drag să ne vedem la aniversarea celor 10 anișori. La mulţi ani, PLAI !“, a declarat K-lu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.