Veşti bune pentru şoferi: Consiliul Judeţean Timiş vrea să construiască o parcare...

Veşti bune pentru şoferi: Consiliul Judeţean Timiş vrea să construiască o parcare supraterană chiar în centrul Timişoarei. Câte etaje va avea

0
DISTRIBUIȚI

parcare

În centrul Timişoarei urmează să se construiască o parcare supraterană cu şase etaje. Anunţul a fost făcut, astăzi, de Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.


Aceasta ar urma să fie realizată vizavi de Hotel Timişoara, în apropiere de Piaţa 700, pe locul în care există deja o parcare, tot a Consiliului Judeţean Timiş.

“Am demarat discuţiile şi urmează să punem în dezbatere şi în lucru realizarea unei parcări supraterane, având în vedere că subteranul este cu alte edificii, care sunt trecute prin patrimoniul cultural şi care sunt mai greu de discutat. Mergem pe ideea realizării unei parcări supraterane acolo”, a declarat, astăzi, Titu Bojin.

De asemenea, potrivit preşedintelui CJ Timiş, în luna septembrie ar putea fi preluată şi clădirea Garnizoanei de la Ministerul Apărării. Aici, reprezentanţii CJ Timiş îşi propun să mute biblioteca judeţeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.