VIDEO INCREDIBIL Vezi cum au făcut șoferii concurs la plonjat cu mașina...

VIDEO INCREDIBIL Vezi cum au făcut șoferii concurs la plonjat cu mașina în pasajul-bazin de pe strada Popa Șapcă. Reacțiile acestora și ale polițiștilor din zonă

5
DISTRIBUIȚI

masina in apa 1

Pasajul de pe strada Popa Șapcă e plin ochi cu apă. Plouă torențial și nu e niciun semn că fluviul din cer se oprește. Până să ajungă un echipaj de la Poliția Rutieră vreo trei mașini se transformă-n bărci în mijlocul pasajului-bazin. „Nici cu noi în mijlocul străzii nu le pasă. La un şofer îi fac semn să facă la dreapta, el să o ia înainte să intre în apă până la gât”, îşi varsă năduful un agent între două flueirături în mijlocul ploii torenţiale. Colegul său care stă pe partea cu puşcăria a pasaljului cedează şi se retrage, sperând că şoferii nu se vor avânta prin lac. Eroare. Nu trec cinci minute şi o camionetă se înfinge până la portieră-n apă. Şoferul reuşeşte să dea cu spatele înainte să i se inunde interiorul maşinii. O doamna cu maşină înmatriculată-n Italia priveşte nedumerită la lacul din faţa sa „cum ajung la mall că îmi e copilul acolo? În 2015, în România şi să nu meargă canalizarea. Aşa ceva”. Un alt şofer e mai înţelegător „suntem o ţară în curs de modernizare”. Şi face cale-ntoarsă.

Şoferii a două microbuze ignoră maşinile trase pe dreapta şi se înfig în apă cu viteză. Reuşesc doar să facă valuri şi să ajungă spre mijlocul pasajului. Dau într-un final cu spatele. „Nu mai ţineţi Poliţia numai a proasta în drum. Să facă ceva”, cere unul dintre şoferi. Pe partea cealalta a pasajului unul dintre agenţi se ceartă cu un şofer care e mai să dea peste el în încercarea de a intra în pasajul bazin.


Colegul său stă retras strategic. Nici urmă de vreo maşină de intervenţie care să rezolve situaţia. O blondă ignoră pe toată lumea şi ajunge cu Opel-ul în mijlocul apei. „Puteaţi să îmi faceţi un semn”, îi ceartă pe jurnaliştii aflaţi lângă maşinile parcate pe şosea când reuşeşte, cu noroc, să scoată Opel-ul din apă.

Vedeta serii este o maşină înmatriculată în Caraş Severin care plonjează până aproape de mijlocul pasajului. Maşina pluteşte preţ de câteva secunde. Şoferul rămâne năuc în maşină preţ de câteva secunde. Coboară în apa ce-i trece de genunchi şi se dezlănţuie „mă piş pe ei, îi dau în judecată”. Cu burta revărsată peste pantalonii scurţi, la bustul gol, traversează pasajul-bazin, scufundat în semiîntuneric şi răcneşte nervos la poliţiştii de pe partea cealaltă „de ce nu presemnalizaţi, bă?”. Agentul retras îi transmite sec că-i pare rău de ce i s-a întâmplat şi îl anunţă că avea presemnalizare de limitare de viteză la 30 de kilometri la oră. Şoferul pleacă nervos şi nelămurit „de ce nu staţi unul dintre voi dincolo? Vai şi amar de voi. Bani vă trebuie şi şpagă cât mai multă”. „Se leagă cu aţă ca să nu se piardă unul de altul”, îl completează un pasager. Cei trei bărbaţi din maşină o împing din apă, în timp ce şoferul răcneşte către rutierişti „f.. în gură de fraieri”. Poliţiştii fluieră în continuare. Un maior de la Pompieri, ajuns cu Duster-ul în zonă, încearcă să rezolve situaţia, cerând să vină mai multe echipaje.

În timp ce la pasajul de la Popa Şapcă e haos, la pasajul de la Michelangelo e bine. Pasajul e luminat ca ziua, poliţiştii loccali umflă un jurnalist care şi-a permis să verifice dacă s-a inundat ctitoria atât de asumată de primarul Robu. O maşină de la Aquatim stă în buza pasajului după ce muncitorii au rezolvat o baltă pentru că „unul dintre captatori s-a stricat”. Minute în şir rămâbe acolo oprită, deşi şoferul anunţă vitejeşte că „mergem să rezolvăm situaţia de la Popa Şapcă”. Până să ajungă echipa de intervenţie apa e mai mică deja cu vreo 20 de centimetri. Şi şi-a făcut apariţia şi un echipaj de la Poliţia Locală. Un muncitor cu târnăcop la purtător lămureşte ştiinţific situaţia: „vedeţi acum nu e capacul şi nici frunzele care să blocheze scurgerea apei. Uitaţi cum se scurge”.

5 COMENTARII

    • Iti dai seama, asta era problema , ca e carasan. Restul sunteti toti o apa si un pamant. Ca peste tot , sunt tot felul de oameni, in fiecare judet, tara, continent. Dar poate atat ai putut tu intelege din acest articol. Felicitari!

    • Taci din gura carasene ca soferi mai prosti ca voi nu exista pe tot GLOBUL :))))))) Nu degeaba sunteti renumiti peste tot si toata lumea v-a stie talentul :)))))

  1. Voi sunteti oameni , jurnalistii ? Stati pe margine ascunsi asteptand sa intre oamenii in apa si instigati la scandal ca sa aveti si voi o stire. In loc sa stati acolo si sa urlati , puteati sta in mijlocul strazii sa nu mai intre nimeni , daca tot sunteti platiti din banii nostrii sa stati prin strada , in ploaie.
    De ce ajunge tara asa? DIn cauza oamenilor ca voi. Si voi meritati injurati , mai mult decat acei politisti !!!

  2. Oameni prosti, mai dau vina si pe politisti sau pe jurnalisti ca nu le-au facut semn sa opreasca. Pai ei nu au ochi sa vada unde se baga. Cum de alti soferi au vazut ca nu se poate trece si ei nu ? Au fost si alte specimene cu acelasi IQ care au intrat in pasaj pe zi, cand nu mai aveau nicio scuza ca nu au vazut cat e apa de mare si au ramas blocati. Si eu am fost aseara cu masina si daca mergeai incet si erai atent la ce e in fata ta ajungeai cu bine la destinatie. Probabil domnisoara blonda a vazut ca e verde la semafor si s-a grabit sa il prinda :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.