Zeci de elevi sărmani din judeţul Timiş primesc 200 de euro de...

Zeci de elevi sărmani din judeţul Timiş primesc 200 de euro de la Ministerul Educaţiei ca să-şi cumpere un calculator

0
DISTRIBUIȚI

calculator it

40 de elevi şi studenţi sărmani din judeţul Timiş îşi vor putea cumpăra un calculator cu sprijinul financiar al Ministerului Educaţiei.


Aceştia au primit un bon valoric de 200 de euro pentru achiziţionarea unui nou calculator până la data de 31 august. În total, peste 17.000 de elevi şi studenţi din întreaga ţară vor beneficia de acest sprijin financiar din partea ministerului.

Aceste bonuri valorice au fost acordate elevilor şi studenţilor din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 150 de lei pe membru de familie. Configurația minimă recomandată a calculatoarelor pentru achiziționarea cărora se acordă sprijinul financiar este următoarea: procesor 2 Ghz, 1 GB RAM și 250 GB hard-disk și software de bază licențiat, incluzând un sistem de operare și un program antivirus.

Programul „Euro 200” se derulează începând cu anul 2004, iar obiectivele sale sunt stimularea achiziționării de computere prin acordarea unor ajutoare financiare stabilite pe criterii sociale, respectiv crearea de competențe în utilizarea mijloacelor IT& C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.