Accident în lanț, cu CINCI mașini implicate, în centrul Timișoarei. Ce s-a...

Accident în lanț, cu CINCI mașini implicate, în centrul Timișoarei. Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


p>accident in lant take ionescu (1)

Un carambol în care au fost implicate nu mai puțin de cinci automobile a avut loc zona centrală a Timișoarei, la intersecția bulevardului Take Ionescu cu strada Vasile Goldiș. În accident au fost implicate un Range Rover, o Skoda, un BMW, un Renault și o Dacie Logan. Cel mai rău a ieșit din carambol Skoda, care a fost avariată serios atât în față, cât și în spate.

Conform primelor informații, o mașină încerca să iasă cu spatele de pe strada Vasile Goldiș, care este închisă pentru că acolo se taie copaci în această dimineață. Mai multe vehicule au încetinit pe bulevard, pentru a permite ieșirea mașinii de pe Vasile Goldiș, iar Range Rover-ul, venit cu viteză din spate, a provocat carambolul.

Poliția a ajuns la locul accidentului și a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

2 COMENTARII

  1. e ford ranger, camioneta, cu greutate mare = spatiu de frinare mai mare, daca si soferul e distrat/s de convorbirea la telefon, accidentul e ca si facut.

  2. Idiotul cu Fordul a intrat in plin in Skoda, avea viteza foarte mare cel mai probabil a trecut verdele la limita si a apasat tare pe accelaratie. Ne e nicio urma de frana. Toate masinile lovite stationau acolo de cateva secunde. La cum s-a comportat la declaratii cred ca ar trebui testat psihologic sau psihiatric. S-a ales cu o amenda si cu asta basta iar toti ceilalti sunt cu masinile praf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.