Accident GRAV pe o șosea din vestul țării: un mort și patru...

Accident GRAV pe o șosea din vestul țării: un mort și patru răniți. Cum s-a produs tragedia

0
DISTRIBUIȚI

accident arad vladimirescu aradon

Un teribil accident de circulație a avut loc aseară, după lăsarea întunericului, pe DN7, la ieșirea dinspre localitatea Vladimirescu spre Mândruloc, la câțiva kilometri de Arad.

„Din primele investigații de la locul accidentului, șoferul unui autoturism marca Opel a intrat pe contrasens izbind frontal un autoturism Volkswagen care circula regulamentar din sens opus.


Accidentul s-a produs la ieșirea din comuna Vladimirescu înspre Mândruloc. În urma impactului, șoferul autoturismului Opel a decedat, iar alte patru persoane care se aflau în autoturismul Volkswagen au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, citat de aradon.ro.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident pe drumul dintre localitățile Vladimirescu și Mândruloc. La fața locului am găsit două autoturisme tamponate frontal. În primul autoturism din păcate șoferul era decedat cu leziuni clare, incompatibile cu viața. În cel de-al doilea autoturism erau patru persoane tinere, în vârstă de aproximativ 27 – 33 de ani, fiecare cu leziuni ale membrelor inferioare care probabil nu le vor pune viața în pericol. În schimb necesită multe îngrijiri medicale. Toți pacienții au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pentru a li se acorda îngrijiri medicale fiind sub observația medicilor în continuare”, a declarat Radu Jipa, medic primar urgențe în cadrul SMURD Arad, pentur sursa citată.

Sursa foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.