ACS Poli vrea să lege victoriile pe seama celeilalte nou promovate, FC...

ACS Poli vrea să lege victoriile pe seama celeilalte nou promovate, FC Voluntari. Florin Marin nu exclude un obiectiv ambiţios în acest sezon

0
DISTRIBUIȚI

POLI STEAUA PRIMA REPRIZA12_resize florin marin

Timişorenii revin pe gazon în Liga I peste doar două zile, la Bucureşti. ACS Poli e încă sub impresia ultimului succes, 1-0 cu Steaua, dar Florin Marin nu vrea să lase entuziasmul să afecteze jocul cu FC Voluntari, grupare care nu a obţinut nicio victorie pe prima scenă.

„Nu este uşor, există această stare de bucurie, fericire, că am câştigat cu Steaua. Am încercat să gestionez bine situaţia.


Voluntari e o echipă bună, în unele meciuri meritau mai mult. Trebuie să ne păstrăm concentrarea, să ne păstrăm echilibrul ca să ne putem impune”, a declarat Florin Marin, „principalul” lui ACS Poli.

„Au jucători cu experienţă mare, echipa a jucat bine chiar dacă au pierdut la o diferenţă mare la Viitorul (n.r. 0-3). Scorul nu e corect. Puteau să şi întoarcă rezultatul. Au şi transferat jucători care arată bine, Mihai Costea, Goossens. Stoican ştie să-şi motiveze bine jucătorii … Pancu e un jucător de calitate, un marcator, chiar dacă nu intra titular. E un jucător periculos”, a adăugat Florin Marin.

Tehnicianul bănăţenilor are doi jucători cu semnul întrebării. Dacă Scutaru, Croitoru şi Bărbuţ sunt aşteptaţi din nou în teren, în schimb, acum Cânu şi Zicu sunt cu semnul întrebării. Ultimul are o entorsă iar primul are o problemă musculară.

Play-off-ul în vizor

ACS Poli poate să prindă curaj cu o a treia victorie consecutivă în campionat. Florin Marin ia în calcul inclusiv prezenţa în play-off: „Au demonstrat că sunt jucători care au potenţial. Fiecare meci îl tratăm cu maximă seriozitate. Valoarea lotului dă posibilitatea să mă gândesc la play-off. Echipa merită”.

Partida FC Voluntari – ACS Poli Timişoara se dispută vineri, de la ora 18.30, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, locaţia partidelor de pe teren propriu în Liga I ale formaţiei din Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.