Alexandru Andrieş aduce „muzica de divorţ” la Timişoara, într-un spectacol de neratat....

Alexandru Andrieş aduce „muzica de divorţ” la Timişoara, într-un spectacol de neratat. Când are loc concertul

0
DISTRIBUIȚI

andries

Alexandru Andrieş revine la Timişoara cu ocazia celui mai recent turneu al său, intitulat „Muzică de divorţ”. Turneul naţional poartă numele primului album înregistrat integral în studioul lui Victor Panfilov (care va fi, de asemenea, prezent la spectacolul de la Filarmonica „Banatul”), în anul 2001, pentru care artistul a câştigat Premiul Industriei Muzicale Româneşti 2002, secţiunea cel mai bun album jazz-blues.

Ideea numelui „Muzică de divorţ” a venit în urma discuţiei cu doi prieteni timişoreni, George Torz şi Mihai Farcaş, care au observat că există concerte pentru toate evenimentele posibile, mai puţin pentru divorţ.


Am ales acest nume şi pentru turneu pentru că, între timp, ştiu sigur: publicul se împarte în trei categorii clare: cei care nu sunt căsătoriţi – dar se vor căsători -, cei care sunt deja căsătoriţi şi cei care au divorţat sau sunt pe cale de a divorţa (mai ales că s-a descoperit că motivul principal al divorţului e căsătoria), iar un artist îşi doreşte să atingă toate categoriile publicului, pe cât posibil. Iată, problema e rezolvată încă de la titlu! Nici măcar nu pot spune că am ales eu acest titlu, el s-a aşezat singur pe afiş, plutind diafan – dar implacabil – şi, gata, din clipa aia nici nu mi-am mai bătut capul”, spune Alexandru Andrieş.

Concertul va avea loc în data de 3 octombrie, la ora 19.30, la Filarmonica „Banatul” din Timişoara. Pe scenă, Andrieş va fi acompaniat de Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu şi Berti Barbera. Biletele pot fi achiziţionate de la casieria Filarmonicii, iar preţul lor variază între 30 şi 50 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.