Amenzi RECORD pentru firmele de cablu şi telefonie mobilă, după dezastrul creat...

Amenzi RECORD pentru firmele de cablu şi telefonie mobilă, după dezastrul creat în oraş prin ducerea cablurilor în subteran. Cu sume au de achitat

1
DISTRIBUIȚI

cabluri santuri

Firmele care oferă servicii de cablu sau telefonie mobilă din Timişoara continuă lucrările de mutare cablurilor în subteran. Însă, deşi vestea ar trebui să fie una bună şi intervenţiile să ducă la un oraş mai frumos, companiile lasă în urma lor trotuare sparte, mizerie și foarte mult praf, iar revenirea pentru a face reparaţiile necesare se produce la săptămâni sau chiar luni după intervenția inițială.

Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi că „în continuare sunt foarte nemulțumit de modul în care se lucrează în oraș.


Firmele contractate de operatorii de diverse cabluri pentru ducerea în subteran a cablurilor lasă mare mizerie în urma lor. Direcția de Mediu a făcut verificări pe teren și au fost aplicate 29 amenzi în valoare de 72.500 de lei și s-au aplicat sancțiuni reprezentând contravaloarea spațiilor verzi și a materialului dendrofloricol a afectat în valoare de peste 266.204 de mii de lei”.

Întrebat dacă amenzile sunt achitate de companii sau sumele mari sunt contestate şi astfel acţiunea poliţiei rămâne una fără urmări, edilul a spus că „nu avem acum o situație, eu sper să le plătească cu toții. În România se întâmplă ca amenzile să nu fie plătite pentru că se contestă şi durează mult judecarea. Uneori se ajunge la prescrieri. Dar lansez un apel către toți cei care au lucrări să facă lucrările astfel încât să se perturbe orașul cât mai puțin, să lucreze îngrijit, să nu afecteze spațiul verde din jur. Le cer și să semnaleze corect lucrările, astfel încât nimeni să nu se accidenteze”.

1 COMENTARIU

  1. „Le cer și să semnaleze corect lucrările, astfel încât nimeni să nu se accidenteze”. Eu semnalez ca dl. prof. Robu trebuia sa spuna „semnalizate”. Sau asa a inteles Loredana?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.