Americanii de la The Soft Moon susţin un concert extraordinar la Timişoara....

Americanii de la The Soft Moon susţin un concert extraordinar la Timişoara. Vezi când va avea loc reprezentația trupei care a deschis concertele Depeche Mode VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

thesoftmoonAmatorii de muzică post-punk şi industrial sunt aşteptaţi la un concert-eveniment care va avea loc în clubul Daos din Timişoara, duminică 4 octombrie, la ora 21.00, când americanii de la The Soft Moon, aflaţi într-un turneu european care a debutat în data de 14 septembrie în Olanda, se vor afla pentru prima oară în orașul de pe Bega.

The Soft Moon nu a fost gândit ca un proiect pentru urechile publicului, Luis Vasquez gândindu-l pentru a se cunoaște mai bine pe sine.


După albumul omonim din 2010, care a avut parte de critici cât se poate de pozitive în revistele de specialitate, a urmat în 2012 un disc numit „Zeroes”, iar anul acesta materialul „Deeper”, care a apărut la sfârşitul lunii martie la casa de discuri Captured Tracks. Proiectul The Soft Moon a cântat în deschiderea turneului Depeche Mode din 2014 în câteva ţări din Europa (Franţa, Germania, Slovacia, Austria, Cehia şi Elveţia).

În deschiderea celor de la The Soft Moon va evolua Phase Fatale (Germania), proiectul techno al producătorului Hayden Payne, care pune accent pe aromele dark şi industrial techno. Scena locală va fi reprezentată la acest concert eveniment de cei de la Arc Gotic. Trupa s-a format în 1992 la Timişoara, la iniţiativa lui Florin Turtă, din interesul comun al membrilor faţă de muzica anilor ’80, mai exact curentul post-punk, nereprezentat până atunci în România. Biletele pentru acest concert se achiziţionează la intrare, preţul acestora fiind 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.