Everlast a făcut un show spectaculos în prima zi a ediţiei aniversare...

Everlast a făcut un show spectaculos în prima zi a ediţiei aniversare a festivalului Plai de la Timişoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1015469960">

fotoplai (4) [1600x1200]

După cum am anunţat cu mai bine de o lună în urmă, capul de afiş al primei zi din festivalul Plai, manifestare care are loc la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara a fost solistul legendarei formaţiii House Of Pain, americanul Everlast.

Pe numele său adevărat Erik Francis Schrody, muzicianul a oferit un spectacol de nota zece, printre piesele care s-au bucurat de mare succes numărându-se „What It’s Like”, „White Trash Beautiful” sau „Folsom Prison Blues”, cover-ul lui după piesa lui Johnny Cash. Prezenţa muzicianului american născut în 1969 a fost aclamată de spectatorii prezenţi, în număr de 3.500 – conform organizatorilor – dar fanii artistului au rămas puţin dezamăgiţi fiindcă din playlist-ul serii a lipsit tocmai „Jump around”, cea mai cunoscută piesă din repertoriul trupei House Of Pain.

Ediția aniversară din acest an a Festivalului PLAI a debutat, așa cum era de așteptat, cu o mulțime de surprize plăcute pentru toți cei care au călcat pragul Muzeului Satului Bănățean din Timișoara. O structură din lemn – ridicată în 10 zile -, realizată de Edukube, a întâmpinat (și impresionat) vizitatorii, în timp ce Amococo – Luminariumul celor de la Architects of Air – i-a relaxat pe toți cei care au dorit să-i calce pragul și să se lase uimiți de mixul de sunet și culoare. Casa Filmelor „Ceau, Cinema!” le-a oferit două proiecții de mare excepție celor prezenți: „Aferim”, în regia lui Radu Jude, propunerea României la Oscar 2016 și ”Afterlife”, în regia lui Virag Zomboracz, care a primit Premiul Publicului „Ceau, Cinema!”. Și scena Antagon s-a bucurat de numeroși spectatori și i-a primit cu cădură pe Lightwave Theatre Company, din București, cu al lor mult așteptat spectacol „Iubitafizică”, un spectacol complex, cu șapte păpuși în mărime naturală, patru tipuri de mânuire, bazat pe cartea cu același nume scrisă de Iulian Tănase.

Pe scena principală, seara a fost deschisa de Argatu, artist devenit cunoscut datorită apariției sale în cadrul proiectului Subcarpați, pe volumul doi al seriei Culese din cartier, care este dealtfel artistul rezident al festivalului. Afterparty-ul a fost asigurat de K-LU, Jubei, Congo Natty ft. Congo Dubz, Nãnci & Phoebe și Mighty Boogie.Festivalul Plai continuă sâmbătă şi duminică la Muzeul Satului Bănăţean, iar biletele pentru o zi costă 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.