„Asta înseamnă să fii cult”. Ce beneficii aduce spectatorilor Kult Card-ul de...

„Asta înseamnă să fii cult”. Ce beneficii aduce spectatorilor Kult Card-ul de la Teatrul Maghiar Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

kult card

După succesul din stagiunea trecută, teatrul maghiar timișorean lansează un nou Kult Card pentru stagiunea 2015/2016, un „abonament de prietenie” care permite accesul gratuit, cu locuri rezervate, la toate premierele, și reduceri la jumătate din prețurile biletelor la celelalte spectacole ale teatrului și la cele invitate, precum și la reprezentațiile din cadrul festivalului TESZT.


Deținătorii cardului vor avea, de asemenea, posibilitatea de a vota cel mai bun spectacol al stagiunii, cel mai bun actor, cea mai bună actriță, și vor fi oaspeți de onoare la un spectacol de gală și la o petrecere care le va fi dedicată la sfârșitul stagiunii.

Este cea de-a doua stagiune în care, sub sloganul „Asta înseamnă să fii cult”, teatrul pune în vânzare aceste carduri de fidelitate, care le oferă deținătorilor posibilitatea de a se împrieteni cu întreg teatrul și de a-l susține. Prima premieră a acestei stagiuni, piesa “Guppi”, montat de Muncsi Zoltán, va avea loc pe 2 octombrie iar pe parcursul stagiunii, regizori cunoscuți și apreciați vor monta celelalte premiere ale acesteia.

Kult Card poate fi achiziționat până la sfârșitul lunii septembrie, la prețul de 120 de lei, sumele încasate urmând a fi folosite pentru premiile oferite la final de stagiune celui mai bun actor și celei mai bune actrițe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.