BAC, SESIUNEA de TOAMNĂ. Promovabilitatea în Timiş a crescut cu un procent,...

BAC, SESIUNEA de TOAMNĂ. Promovabilitatea în Timiş a crescut cu un procent, după soluţionarea contestaţiilor. Câţi liceeni au luat „examenul maturităţii”

0
DISTRIBUIȚI

bac 2015

Cei aproape 300 de absolvenţi de liceu din judeţul Timiş, care au depus contestaţie după afişarea primelor rezultate din cadrul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat, au aflat, astăzi, dacă au obţinut o notă mai mare sau nu.


Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş, după recorectarea lucrărilor contestate de elevi, 17 dintre ei au primit o veste excelentă. Şi anume, aceştia au reuşit să promoveze „examenul maturităţii”.

Astfel, din judeţul Timiş, în sesiunea de toamnă a BAC-ului, numărul promovaţilor este de 352, adică promovabilitatea a crescut de la 25,95 % înainte de contestaţii la 27,24 % după afişarea rezultatelor finale. În total, din Timiş s-au înscris la BAC-ul de toamnă 1.598 de candidaţi, însă 307 au absentat. Din cei 1.291 de liceeni care s-au prezentat la BAC, cinci au fost eliminaţi din examen.

Vezi AICI rezultatele finale obţinute de elevii din judeţul Timiş la BAC-ul de toamnă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.