Bărbatul care și-a răpit soția de pe stradă și a violat-o a...

Bărbatul care și-a răpit soția de pe stradă și a violat-o a fost capturat. Vezi ce probe ZDROBITOARE au găsit anchetatorii UPDATE 2 De câte infracţiuni este acuzat şi ce a hotărât procurorul

0
DISTRIBUIȚI

victima l 1

Bărbatul care era căutat de polițiști fiind acuzat că ieri și-a răpit soția, cu care este în divorț, de pe stradă la Lugoj și a violat-o, a fost capturat, în această dimineață.

Vă reamintim, ieri, femeia a reușit să fugă dintr-un cabinet notarial, unde a fost dusă să semneze un document prin care renunța la ordinul de protecție care-i interzicea lui Vasile Balaș să se mai apropie de ea și de copilul în vârstă de 4 ani, și să-și sune avocatul. Femeia a povestit că după ce a fost urcată cu forța în mașină și lovită cu pumnii, a fost dusă la casa din Surduc a fratelui bărbatului unde a fost obligată să întrețină relații sexuale.


Victima a mai trecu de două ori prin același tratament de când a depus divorțul, de fiecare dată făcând plângeri la Poliție.

Anchetatorii au descoperit în imobilul respectiv un telefon mobil ascuns de femeie într-un dulap, dar și un prosop care avea urmă de spermă. Suspectul a fost prins, în această dimineață, în casa mamei sale, el fiind dus la sediul Poliției Lugoj pentru audieri în dosarul în care se fac cercetări pentru viol în formă continuată împotriva unui membru al familiei, lipsire în mod ilegal de libertate și amenințare.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara au decis declinarea dosarului început ieri către colegii lor de la Lugoj. Anterior, femeia depusese acolo alte plângeri, tot pentru viol. Bărbatul urmează să fie audiat de procurorii lugojeni, care vor stabili dacă îl vor trimite pe suspect în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 1 Ancheta maraton la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, unde procurorul de caz a stabilit că, ieri noapte, după ce şi-a violat soţia, insul şi-a luat fiica cu maşina şi a plimbat-o prin oraş, deşi nu are permis de conducere şi avea interdicţie de a se apropia de cea mică. Balaş Vasile este acuzat de săvârşirea a nu mai puţin de nouă infracţiuni  – două infracţiuni de viol, trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, conducere fără permis, nerespectarea unei sentinţe judecătoreşti, furt şi loviri şi alte violenţe. Procurorul a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pe 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat Judecătoriei Lugoj cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.