BC Timișoara își continuă activitatea în varianta de AVARIE! Listă amplă de...

BC Timișoara își continuă activitatea în varianta de AVARIE! Listă amplă de plecări și un singur străin rămas în expectativă

0
DISTRIBUIȚI

bct energia (7)

”Leii din Banat” au anunțat ieri seară că își vor continua activitatea în Liga Națională în ciuda problemelor grave de ordin financiar. BC Timișoara s-a despărțit de aproape toți străinii, dar și de Bogdan Popescu, urmând ca Dragan Petricevic să încerce să formeze o echipă competitivă cu jucători localnici.

După Shiloh, revenit în Finlanda, BCT a confirmat într-un comunicat despărțirile de Barovic, Low, Nikolov și Milosevic. ”Am luat această decizie pentru a le da jucătorilor posibilitatea de a-și găsi club înaintea debutului de sezon.


De altfel, cei mai mulți dintre cei enumerați sunt deja jucătorii altor cluburi”, se arată în comunicatul clubului. La capitolul despărțiri intră și românul Bogdan Popescu, care e în negocieri cu Craiova, conform site-ului 24secunde.ro, echipă de la care ar reveni în Banat, Cătălin Petrișor.

Singurul străin care a rămas deocamdată la alb-violeți e Kentwan Smith. În timp ce ”antrenorul Dragan Petricevic a acceptat să rămână la Timișoara, în tentativa de a constitui o echipă cu care să ne prezentăm onorabil”, se mai arată în comunicat. BC Timișoara va continua în Liga Națională, în schimb nu se precizează nimic de locul din Europa, care e posibil să nu poate fi onorat. ”Din păcate pentru noi, suntem nevoiți să renunțăm la obiectivele de performanță și să acceptăm ideea că vom pleca la drum cu o echipă care va avea de departe cel mai mic buget din România. Vom continua să lucrăm pentru Timișoara și contăm pe sprijinul suporterilor în aceste momente cruciale”, se mai arată în mesajul de pe pagina bctimisoara.ro.

În continuare se așteaptă un răspuns pozitiv la contestația depusă la Curtea de Conturi, dar și un mesaj mai rapid de la Primăria Timișoara, acolo unde Nicolae Robu le-a cerut până azi un răspuns final juriștilor pentru o altă formă de finanțare, legală, a echipelor sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.