BLOCAJ italo-moldovenesc cu Iașiul. ACS Poli pierde primele puncte acasă cu Florin...

BLOCAJ italo-moldovenesc cu Iașiul. ACS Poli pierde primele puncte acasă cu Florin Marin pe bancă GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


p>acs poli iasi (8)

Ușor favorită în încleștarea cu colega de clasament CSMS Iași, ACS Poli a suferit prima piedică pe teren propriu cu Florin Marin la cârmă. Moldovenii au condus în două rânduri pe ”Dan Păltinișanu”, dar bănățenii sunt cei care se pot plânge de irosirea punctelor după rezultatul de 2-2 (0-1) înregistrat.

La egalitate de puncte înainte de acest joc ACS Poli și CSMS Iași au început duelul de clasament pe ploaie deasă care i-a determinat pe puținii spectatori să se adăpostească pe unde pot în înaltul tribunelor. Moldovenii au început curajos pe Bega și aveau să dea primii lovitura. În minutul 10 Nuno Viveiros centrează în careu și Golubovic înscrie cu o lovitură puternică de cap pentru 0-1. Timișorenii păreau să-și revină odată cu potolirea ploii. Peste patru minute însă Goga nu a găsit ținta cu o execuție similară din centrarea lui Javi Hernandez. Spaniolul a fost în restul reprizei șters și l-a determina pe Florin Marin să-l schimbe la pauză. În prima parte tot ieșenii au rămas mai periculoși, acțiunile bănățene terminându-se de obicei în fața careului advers.

Înlocuitorul ibericului, Marius Croitoru, avea să aibă impact instant asupra jocului. Din lovitura bătută de el în minutul 47 căpitanul Srgian Luchin marca tot cu capul golul de 1-1. Nici bine însă nu au sărbătorit ”violeții” reușita și acțiunea s-a mutat imediat la poarta lor. Peste două minute scorul devenea 1-2 la reluarea cu capul a ex-reșițeanului Ciucă, de această în urma unui corner bătut de Enescu. Gazdele pregătite de Florin Marin nu au dezarmat, au reluat atacurile și insistența le-a fost răsplătită. Celălalt intrat, Zicu a fost faultat de același Ciucă și Dorin Goga a înscris de la punctul cu var în minutul 63. Stricând astfel un eventual careu de goluri cu capul. În continuare ACS Poli a fost mai aproape de gol, dar Croitoru sau Belu nu au fost inspirați în apropierea buturilor lui Caparco.

În ciuda presiunii din final, dar și pe fondul mulțumirii vizitatorilor să respingă toate baloanele, scorul a rămas egal, la fel ca situația din clasamentul Ligii I între cele două tabere. Nicolo Napoli pleacă mai fericit azi acasă, în timp ce Florin Marin a încasat totodată și primele goluri la formația timișoreană.

ACS Poli Timișoara: Kirschstein – Belu, Luchin (cpt.), Scutaru, D. Popescu – Ov. Popescu, Sarmov – Bărbuț (46′ Zicu), J. Hernandez (46′ Croitoru), Goga – Elek (85′ Rufino). Antrenor: Florin Marin.

CSMS Iași: Caparco – I. Voicu (cpt.), Mihalache, Frăsinescu, Ciucă – Grigorie (74′ Al. Crețu), Mitic, Enescu, Nuno Viveiros – Golubovic, Piccioni (88 V. Gheorghe). Antrenor: Nicolo Napoli.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu inteleg dece nimeni din conducere NU vrea sa inteleaga ca fotbalul se joaca cu spectatori .! La meciul cu Iasul NU cred ca au fost 1000 de spectatori .! Daca cineva nu ma crede sa vada imaginile de mai sus !
    ASU Poli , daca ar veni sa joace meciurile sale pe stadionul mare sigur ar auce 5-6 mi de spectatori si sa nu uitam ca joaca in esalonul teri .!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.