Brînduşa Armanca, la PRESSALERT LIVE: „Îl mai iubesc pe Traian Băsescu”. Cum...

Brînduşa Armanca, la PRESSALERT LIVE: „Îl mai iubesc pe Traian Băsescu”. Cum descrie clasa politică din România VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

brandusa armanca 20

„O mare baltă, călduţă, mocirloasă, bine flancată pe toate marginile ca nu cumva să intre cineva în ea. Câteodată, se întâmplă o minune şi se ridică cineva în picioare din baltă şi se uită de sus la ceilalţi, dar în baltă nu intră nimic” – aceasta este descrierea pe care jurnalista Brînduşa Armanca a făcut-o clasei politice din România, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE.

Profesorul universitar este de părere că politicienii, şi în special cei din Parlamentul României, au o grijă, aceea de a nu lăsa locul altora mai tineri, asta deşi în discursurile lor susţin altceva. Printre politicienii îndrăgiţi de Brînduşa Armanca se numără, însă, Monica Macovei, despre care spune că are o echipă tânără şi că ţine la principii, spre deosebire de alte partide în care „o mână o spală pe alta. Monica Macovei are un mesaj public, constant, dar nu e promovată”.

Brînduşa Armanca a vorbit şi despre Partidul Mişcarea Populară, în care Traian Băsescu a anunţat că se înscrie în această toamnă, dar şi despre fostul preşedinte al României.


„PMP este un eşec din star, iar Traian Băsescu încearcă să scoată acest eşec din groapă. Îl mai iubesc pe Traian Băsescu. A făcut numeroase greşeli umane, prosteşti, dar trebuie să-i recunoaştem două lucruri: ne-a dus în direcţia licuriciului cel mare şi a lăsat justiţia să-şi facă treaba, chiar dacă apoi s-a supărat”, a explicat jurnalistul timişorean. Provocată de moderatorul emisiunii, Brînduşa Armanca a enumerat şi cea mai mare dezamăgire care a venit din partea lui Traian Băsescu. Şi anume, felul în care s-a poziţionat în legătură cu cercetările care o privesc pe Elena Udrea. „S-a dezis de tot ce a spus înainte, că justiţia trebuie să fie independentă, că politicienii trebuie să se supună justiţiei, iar justiţia să meargă până la capăt”, a mai precizat profesorul universitar.

Brînduşa Armanca şi-a exprimat punctul de vedere şi în ceea ce-l priveşte pe Liviu Dragnea, care „doar dă impresia că vrea să facă curăţenie în PSD, în condiţiile în care are un proces care ar putea fi finalizat cu o condamnare cu executare”. Privitor la următoarele alegeri, jurnalistul timişorean crede că „vom avea aceeaşi ofertă, nu vom avea între nimic relevant de ales, tot din baza asta vom alege. Este uluitor că există în statutul partidelor prevederi speciale cu privire la cei condamnaţi, trimişi în judecată, însă avem un premier trimis în judecată care e tot premier, pentru el nu există bun-simţ, onoare. Avem o grămadă de condamnaţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.