Bucurie plătită scump de ACS Poli. Ce amendă a primit clubul timișorean...

Bucurie plătită scump de ACS Poli. Ce amendă a primit clubul timișorean după meciul cu Steaua

0
DISTRIBUIȚI

suporteri spectatori public acs poli steaua 1

ACS Poli a primit o amendă de la Comisia de Disciplină a FRF după ”incidentele” de la meciul câștigat cu Steaua, scor 1-0. Timișorenii vor plăti 5.000 de lei deoarece unii spectatori au aruncat cu petarde și au aprins fumigene pe parcursul jocului.

”ACS Poli Timisoara – FC Steaua – incidente – In baz art.


82, raportat la art. 83.2.b, cu aplicarea Hotararii nr. 189/26.08.2014 a CU al FRF se sanctioneaza clubul ACS Poli Timisoara cu o penalitate sportiva de 5.000 lei”, se arată în comunicatul postat pe site-ul LPF. Conform hotărârilor clubul e sancționat pentru art. 82 – Responsabilitatea pentru comportarea spectatorilor, raportat la art. 83.2.b, care face referire la ”b) introducerea și aprinderea în stadion a obiectelor și materialelor prevăzute în art. 82, alin. 3, lit. a), se sancţionează cu penalitate sportivă de la 5.000 la 30.000 de lei”. În cazul în care timișorenii sunt recidiviști clubul va fi sancționat cu dublul valorii, până la pragul de 60 de mii de lei. Ulterior, la fiecare nouă abatere, clubul ”va fi sanționat gradual cu măsura programării jocurilor fără spectatori, cumulat cu penalitatea maximă de 60.000 lei”.

În timpul jocului câștigat cu Steaua câteva petarde au explodat chiar în fața tribunei a II-a, la câțiva metri în spatele observatorului. De asemenea la peluza sud au fost aprinse fumigene. Culmea, dacă ACS Poli nu era obișnuită cu astfel de manisfestări din partea fanilor, ultrașii lui ASU Poli se abțin în Liga a III-a de la spectacolele pirotehnice, tocmai pentru că orice amendă ar afecta bugetul echipei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.