Campanie de testare gratuită a memoriei, cu scopul depistării bolii Alzheimer, la...

Campanie de testare gratuită a memoriei, cu scopul depistării bolii Alzheimer, la Timişoara. În ce perioadă se desfăşoară

0
DISTRIBUIȚI

dementa

În septembrie, luna mondială Alzheimer, la Timişoara are loc o nouă campanie de testare gratuită a memoriei populaţiei. Totul cu scopul depistării precoce a bolii Alzheimer şi a tuturor formelor de demenţă înrudite cu aceasta, mai ales că numărul pacienţilor care suferă de această boală cruntă şi de altele înrudite a crescut îngrijorător de mult.

Campania de testare gratuită a memoriei populaţiei este organizată de Societatea Română Alzheimer, Filiala Timişoara, între 21 şi 23 septembrie.


„Campania se va desfășura la sediul nostru din strada Romulus nr. 46, între orele 12.00 – 18.00. Pentru programări și informații vă stau la dispoziție următoarele numere de telefon: 0256.433.072, 0371.103.518 și 0722.502.094″, transmit reprezentanţii Centrului Memoriei Timişoara.

În luna septembrie, în întreaga lume se desfășoară campania de prevenție a bolii Alzheimer și de reducere a stigmei și a riscurilor pe care le înglobează această boală nemiloasă. Boala Alzheimer este o afecţiune a creierului, specifică persoanelor în vârstă, prin care funcţiile de cunoaştere ale creierului sunt deteriorate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.