Candidează Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, la funcţia de rector al...

Candidează Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, la funcţia de rector al Universităţii de Medicină? Ce a dezvăluit la PRESSALERT LIVE

0
DISTRIBUIȚI

marius craina 3

Anul viitor au loc alegeri pentru funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, au început deja să fie vehiculate numele mai multor medici care ar putea candida, printre care şi cel al managerului Spitalului Judeţean Timişoara.

Invitat în această seară în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, Marius Craina a ţinut să precizeze că, în acest moment, încă nu s-a hotărât dacă va candida sau nu. „Nu este clar că voi candida. Eu acum sunt manager la Spitalul Judeţean Timişoara şi sigur că cele două funcţii sunt incompatibile. Mă gândesc serios dacă voi candida pentru funcţia de rector, există această posibilitate. Urmează să mă consult cu colegii din UMF”, a declarat Marius Craina.

Managerul Spitalului Judeţean Timişoara spune că până la sfârşitul lunii va lua o decizie, dar şi că din informaţiile sale se vor „bate” pentru funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” mai mult de doi candidaţi.


„Ar fi bine ca această campanie electorală să se desfăşoare cu decenţă. Să facem campanie, fiecare să-şi spună părerea, să voteze pe cine doreşte, iar din această campanie să ieşim tot colegi. Respect democraţia şi aştept şi de la alţii să respecte democraţia. Sigur că va fi o bătălie, indiferent de cine va candida, dar cred că lupta se poate desfăşura civilizat. Consider că fiecare va plăti pentru ceea ce spune şi ceea ce face, la un moment dat toţi vom plăti”, a mai afirmat Marius Craina la PRESSALERT LIVE.

În cazul în care va lua decizia de a candida pentru funcţia de rector al universităţii de medicină, Marius Craina a ţinut să precizeze că este decis să lupte. „Vor fi mai mult de doi candidaţi, pentru că funcţia de rector este una onorantă, reprezintă apogeul într-o universitate”, a conchis managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.