Cei 14 elevi din Timiş de nota 10 de la BAC şi...

Cei 14 elevi din Timiş de nota 10 de la BAC şi Evaluarea Naţională, PREMIAŢI de Ministerul Educaţiei. Ce sume de bani au primit

0
DISTRIBUIȚI

20150909_103136

Cei 14 elevi de nota 10 din judeţul Timiş, care au obţinut cele mai mari medii la examenele naţionale din acest an, au fost recompensaţi de Guvern.


Premierea elevilor absolvenţi a avut loc, în această dimineaţă, la sediul ISJ Timiş. Astfel, zece elevi care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat s-au ales cu un premiu în valoare de 3.000 de lei, iar cei cu media maximă la Evaluarea Naţională au primit 1.000 de lei.

„Am premiat elevii de nota 10, care au adus bucurie unui judeţ întreg, ne bucurăm pentru rezultatul pe care ei l-au obţinut, munca de peste ani s-a finalizat cu aşa un rezultat extraordinar de frumos. Premierea elevilor s-a realizat în incinta ISJ Timiş, însă sumele de bani pe care ei astăzi le-au primit vin ca urmare a unei hotărâri a Guvernului României”, a declarat Aura Danielescu, inspectorul şcolar general al ISJ Timiş.

Majoritatea absolvenţilor de liceu din judeţul Timiş cu media 10 au ales să se înscrie la o facultate din ţară, doar două tinere au ales universităţi din Marea Britanie.

Şi Primăria Timişoara are de gând să-i premieze pe elevii cu rezultate excepţionale la învăţătură, un proiect de hotărâre în acest sens fiind votat de aleşii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.