Centrul de Excelență Tricolor11 Timișoara se inaugurează cu un amical internațional și...

Centrul de Excelență Tricolor11 Timișoara se inaugurează cu un amical internațional și invitați de marcă din partea FRF

0
DISTRIBUIȚI

picture-frf_gr_2.jpg-604-423-1-85

Centrul de Excelență de la Timișoara își deschide oficial mâine porțile. Cu această ocazie președintele Răzvan Burleanu, alături de mai mulți federali, vor descinde la Liceul Banatul pentru ca apoi tinerii selecționați în Banat să înfrunte pe noul ”sintetic” de la Baza 2 Politehnica echipa sub 17 ani a Vojvodinei Novi Sad.

Proiectul realizat de FRF cu un sprijin consistent de la Primăria Timișoara e aproape complet în ceea ce privește personalul. Staff-ul e condus de Adrian Văsâi, ajutat de Cristian Petcu și Willy Harasim (antrenor cu portarii). 28 de jucători născuți în anul 2000 sunt deja înregmentați pentru cel de-al doilea centru de acest gen.


Primul a fost inaugurat sâmbătă la Tg. Mureș.

Răzvan Burleanu, șeful FRF, Radu Vișan – secretarul general care i-a luat locul lui Gheorghe Chivorchian anul acesta, Marcel Pușcaș, dar și Miodrag Belodedici se vor afla printre personalitățile care vor fi prezente la LPS Banatul pentru inaugurarea oficială de la ora 12.00.

La ora 15.00, ”alaiul” se va muta la Baza 2 Politehnica, acolo unde a fost de curând finalizat ”covorul” sintetic de mari dimensiuni, doar al doilea teren artificial mare din oraș după cel de la baza ”Dan Păltinișanu”. Aici echipa centrului, Tricolor11 Timișoara, va înfrunta Vojvodina U17.

asu poli atletico (23)

Foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.