CH Poli merge la Vaslui cu gândul la lupta pentru play-off. Care...

CH Poli merge la Vaslui cu gândul la lupta pentru play-off. Care e atmosfera la alb-violeți pe fondul problemelor financiare

1
DISTRIBUIȚI

handbal ch poli vs vaslui

Clubul timișorean de handbal masculin nu e ocolit de problema finanțării. Cu toate acestea CH CSU Politehnica se concentrează pentru următorul duel din Moldova. Meciul cu HC Vaslui ar putea arăta dacă elevii lui Pero Milosevic de pot lupta pentru play-off în sezonul acesta.

CH Poli are trei victorii și trei înfrângeri în noua ediție a Ligii Naționale. În ultimul succes, pe teren propriu cu modesta CSM Focșani, alb-violeții nu au impresionat. Duminică, jucătorii antrenați de Pero Milosevic au parte de un adevărat test, cu HC Vaslui, echipă care a acumulat șapte puncte și care e văzută ca adversar direct în lupta pentru partea superioară a clasamentului.

”Vaslui a evoluat bine în această perioadă. A câștigat la Reșița și pe terenul Stelei, e o echipă cu potențial, care muncește mult, are un public și un antrenor bun.


Pentru noi e o partidă vitală. Jucătorii se antrenează bine în această perioadă, pregătim mai multe faze de joc, defensiva e foarte importantă…”, a declarat Pero Milosevic.

”E o partidă dificilă, dar echipa noastră e pregătită, o să facem totul ca să luăm aceste trei puncte. Eu zic că Vaslui e adversar direct pentru play-off, dar eu am încredere în băieți, în echipa noastră și trebuie să batem acolo”, a spus și Irakli Chikovani, internaționalul georgian al lui Poli.

Optimiști în privința banilor 

Clubul CH Poli ar putea fi următoarea echipă timișoreană, după BCT, care să aibă parte de mari probleme, dacă nu se rezolvă problema finanțării dinspre autorități. Tehnicianul alb-violeților spune însă că toată lumea e montată pe munca din teren în așteptarea unei soluții favorabile. ”Normal că e un stres pentru orice echipă. Nu e confortabil să trebuiască să ai alte griji când trebuie să te concentrezi pe un meci important precum cel de la Vaslui. Nu e bine pentru sport ce se întâmplă cu echipa de baschet… Eu cred că Politehnica e un club istoric, Timișoara a avut mereu echipă în elită. Toți jucătorii și corpul tehnic se comportă profesionist și lucrează bine. Mie nu mi-e teamă, continuăm să muncim”, a explicat Milosevic.

”Chiar acum am discutat despre situația asta și ni s-a promis, dar cu promisiuni stăm de trei luni. Mai stăm o lună-două și cred că o să fie mai bine pentru noi”, a conchis Irakli Chikovani.

Meciul HC Vaslui – CH CSU Politehnica Timișoara se dispută duminică, de la ora 12.00, în runda a 7-a a Ligii Naționale. Poli ocupă locul 6 cu 9 puncte în acest moment.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.