Cinci din cele opt niveluri ale noului corp al Spitalului de Copii...

Cinci din cele opt niveluri ale noului corp al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, RIDICATE. Ce micuţi bolnavi vor putea fi internaţi aici

2
DISTRIBUIȚI

noul corp spitalul de copii

Şanse tot mai mari pentru ca în Timişoara să funcţioneze cel mai bun spital pentru copii din România.


Asta pentru că lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” avansează.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, aseară, pe Facebook că deja cinci din cele opt niveluri ale clădirii au fost ridicate. „Noua clădire a spitalului de copii se înalţă frumos! Demisolul, parterul şi etajele I-III -adică: 5 din cele 8 niveluri- ale noii clădiri a Spitalului de Copii din Timişoara sunt deja ridicate! Acum se lucrează la etajul IV. Am promis, facem”, a scris primarul Timişoarei pe reţeaua de socializare şi apoi şi-a încurajat prietenii virtuali să dea Like dacă le place ce se prefigurează pentru spitalul de copii, iar dacă nu le place, să posteze textul „Dislike! De ce tocmai 8 niveluri?! Corect ar fi fost fie mai multe, fie mai puţine”.

Noul corp al spitalului de copii din Timişoara, o construcţie de opt etaje, va găzdui Unitatea de Primiri Urgenţe, secţiile de radiologie, terapie intensivă, ortopedie, chirurgie, blocul operator, saloanele de prematuri, laboratoarele şi policlinica.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.